9 Aralık 2015 Çarşamba

The Rise of Thadland



Ve evet.. 3. sezondan sonra iptal edilen efsanenin devamını bir türlü sağlayamadık ama nihayet filmi geliyor. Blue Mountain State: The Rise of Thadland

BMS, hayatımda izlediğim en keyifli dizilerden biriydi. Bol alkol, partiler, küfür, karı-kız ve hem absürd, hem de gerçek komedi. Diziyi sürükleyen Thad Castle ve arkasındaki müthiş yan oyuncular. 4. sezonun başlamasını beklerken dizinin bir anda yayından kaldırıldığını öğrendiğimizde yıkılmıştık. Filmin konusu da, 4. sezonun konusu olacak olan Alex Moran ve Sammy'in okuldaki son senesini konu ediniyormuş. 

Zaten 2013'ten beri dizinin film olacağı konuşuluyordu ama bir türlü netleştirilememişti. Blue Mountain State: The Movie adıyla film olsun diye Vine ve Twitter'da kampanyalar başlatılmıştı. Daha da önemlisi filmin çekilebilmesi için bağışlar toplanmıştı. Üstelik sosyal medyadaki bu kampanyalara ve bağış olayına en büyük desteği de dizinin gerçek oyuncuları vermişti. Geçen sene de resmi ağızlardan filmin çekileceği açıklanmıştı ama oyuncu kadrosu ve filmin gerçek ismi net olarak belli olalı bir kaç ay oldu sadece.

Oyuncu kadrosu neredeyse tamamen aynı. Kafa adamlar Thad, Alex, Radon, Sammy, Craig, Koç Marty aynen duruyor.. Blogumun da yıllardır sağ sütununu süsleyen Marry Jo da filmde yer alıyor. Tek beni yıkan nokta, Koç Marty'nin manitası Debra'nın (aşağıda) olmaması. Herhangi bir yerde bu konuyla ilgili bilgi göremedim ama IMDB cast list'te görünmüyor. Büyük yıkım gerçekten.

Hiç yorum yok: