6 Mart 2014 Perşembe

Homofobizme karşı omuz omuza!


Bir zamanlar benim de çok tuttuğum bir hatundu Michelle Rodriguez. İlk olarak Lost'taki erkeksi ama aynı zamanda çekici hatun rolüyle (Ana Lucia Cortez) gönlümü fethetmişti. Ki Lost dizisindeki rolü sayesinde 2 ayrı ödül almışlığı da var. O zamanlar da bir şeyler yazmıştım hakkında (vay be, 6 sene olmuş). Tabii Lost'un öncesinde ve sonrasında da Girl fight, Machete, SWAT, Fast and Furious serisi başta olmak üzere bir sürü filmde rol aldı.

Kendisi, biseksüel olduğunu çok önceden açıklamıştı ama ilk resmi lezbiyen ilişkisini de henüz 15-20 gün kadar önce doğruladı. Zaten vücudunun kadın, suratının ve davranışlarının erkek gibi olmasından az çok tahmin edilebilirdi! Yeni manitası süpermodel Cara Delevingne. Ağzının tadını da biliyor namussuz!

Cara Delevingne

Ve son olarak da çift çocuk sahibi olmaya karar veriyorlar, fakat gel gör ki Cara'nın ailesi çocuğa da, bu ilişkiye de hiç sıcak bakmıyormuş. Sıcak bakmamak şöyle dursun, sürekli de bunu medyaya taşıyıp ilişkiyi onaylamadıklarını söylüyorlarmış. Daha önce de NBA maçında verdikleri fazla samimi pozlar ve arabada sevişme skandalından sonra Cara'nın ailesinin medyaya haykırışları yankılanmıştı. Ayıp ayıp. Bırakın kızlar istedikleri gibi oynasınlar. Böyle geri kafalılık da olmaz canım. Nerede kaldı hoşgörü, nerede kaldı batılılık.. 

Dedikodu köşemizin de bu haftalık sonuna geldik.

Hiç yorum yok: