29 Mayıs 2009 Cuma

Karşıyaka, Süper Lig'e mi?


Tabii haberi olmayanlar "nasıl ulan?" diye düşünedursunlar, ben de olayı hemen aktarayım. Ankaraspor ile Ankaragücü birleşiyormuş sanırım. Resmileşmemiş ama büyük ihtimalle tek bir takım haline geleceklermiş. Bu da Süper Lig'den 1 takımın eksilmesi ve Süper Lig'e yeni bir takım eklenmesi gerektiği anlamına geliyor. Bu takım nasıl belirlenecek? Tabii ki Bank Asya'dan Süper Lig'e çıkan 3 takımdan sonra gelen en başarılı takım. Bu da, finalde Kasımpaşa'ya elenen Karşıyaka oluyor. Yani bir aksilik olmazsa Karşıyaka, Süper Lig'e alınacakmış. Hakikaten çok acayip bir haber. Umarım bir aksilik çıkmaz.

Artık İzmir'siz Süper Lig canıma tak etmişti zaten. Ayrıca bir Karşıyakalı olarak, artık Karşıyaka'nın çıkmasından da vazgeçmiştim, Altay falan da çıksın da yeter ki birileri çıksın durumundaydım yani. İnşallah gerçekleşir.

3 yorum:

Reds dedi ki...

Kaç tane deplasman yaptı bu taraftar, kilometrelerce yol gittiler, sadece bir maç için. Artık zamanı çoktan gelmişti. Bunu bu semt hakediyor, kısıtlı paralara oynayan, ellerindenn geleni yapmaya çalışan futbolcular hakediyor ve dediğim gibi biz KSK taraftarları bunu çoktan hakediyoruz. Umarım bir terslik olmaz ve çıkarız. 14 sezondur o geceyi bekliyoruz. Çıkalım artık, batıralım gemileri... Eğer böyle birşey gerçekleşirse, izmir'de tüm tarihin en büyük depremi olacak. Mecazi anlamda değil, harbiden....

Mehmet Dinler dedi ki...

Bir maçtan sonra sevinç turu atamadık belki ama bu iş kesinleştiğinde bütün Karşıyaka coşacak. 35,5 sonuçta...

Engin Doğan dedi ki...

Tff yetkilisi normal şartlar altında Lige 17 takımla devam edileceğini ama burası süper lig hiçbişey belli olmaz gibi bişeyler dediğini okudum.17 takımla Süper lig olursa Ligin 2 hafta eksik oynanması yayın gelirlerinin azalması gibi sebeplerden dolayı Karşıyaka Süper Ligde diyebiliriz.