24 Şubat 2014 Pazartesi

Deplasman

Fenerbahçe'nin deplasman fobisini sürdürerek Elazığ ile berabere kalmasıyla puan farkı tekrar 4'e indi. Galatasaray yine rakibine yaklaşarak umutlarını tazeledi. Ligin kalanında Trabzon, Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanlarına gidecek olan Fenerbahçe için de baskı iyice artmaya başladı. Bu dakikadan sonra geriden gelip, liderlik koltuğundaki rakibine baskı yapmaya başlayan Galatasaray için de, puan farkının kapanmaması için çabalayan Fenerbahçe için de şampiyonluğun ortak bir formülü var, o da deplasmanda maç kazanmak.

Bu konuda ilk söz Galatasaray'da olacak önümüzdeki hafta. Çok zorlu bir Chelsea maçından sonra, aşağılarda ölüm kalım mücadelesi veren Rize'ye gidecek Galatasaray ve kolay geçmesi imkansız bir maç. Fenerbahçe ise evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçından sonra Trabzon deplasmanına gidiyor.

İki takımın da evinde çok başarılı olduğunu, ancak ligin devamında da kolay deplasmanı kalmadığını düşününce ligin kaderini belirleyecek faktörün ne olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Hiç yorum yok: