24 Kasım 2009 Salı

720p is on!


Inglourious Basterds'ı sinemada izleme fırsatım olmamıştı malesef, evet bunu söylerken kendimden utanıyorum. IMDB'de göründüğü ilk andan beri (2 sene) filmin çıkmasını bekleyip, filmi sinemada izleyememek utanç vericiydi. Ve QT Baba'ya da büyük bir saygısızlık yapmış oldum. Çok şükür ki nete düşmüş. Hem 1.4 gb'lık Dvd Rip'i, hem 7 GB'lık 720p versiyonu. Tabii sinemaya gidememiş biri olarak, rip'ini izlemek Tarantino'ya yapılan saygısızlığın üzerine bir ayıp daha koyardı. Bu acıyla da yaşayamazdım. Dolayısıyla, izlemişken bari adam gibi izleyeyim deyip 720p'yi indirdim. Şimdi de masaüstünde karşılıklı kesişiyoruz ve izlemeye kıyamıyorum. Zaten 2 buçuk saat ve filme tamamen odaklanmak istediğim için, zamanımın geniş olduğu ve kafamın boş olduğu bir anı kolluyorum. İzleyince buraya döneceğim tabii ki. Şimdilik durum bu.

4 yorum:

SirEvo dedi ki...

Aynı duygular içerisindeyiz. :D
Ben bide Inglourious.Basterds.2009.720p.BluRay.DTS.x264-WiKi sunumunu indirdim, daha da fena, 8gb. :D
Kıyamıyorum şimdilik ama 1-2 güne çıkar aradan. Acayip met ediyor millet

Cassy dedi ki...

metheden olduğu kadar kötüleyen de var ama. ben de ac3'ünü indirmeye başladım burayı gördükten sonra. bluray'e yetmez bizim gücümüz :D

SirEvo dedi ki...

8'in altında not verene rastlamadım ben ama QT de o kadar sevdiğim, taptığım bir adam değildir. Ama şu komutan rolündeki Waltz çok iyi oynamış sanırım.
Neyse, anlarız artık. :D
1mbit'le indiriyorum vallaha ben Blurayleri, manyakım sanırım? :D

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.