24 Kasım 2010 Çarşamba

LakersTR 2010 Christmas Buluşması


LakersTR.com olarak 2010-11 sezonunu açıyoruz. Yeni buluşmamızı Christmas akşamı oynanacak olan Miami maçı için düzenliyoruz. 25 Aralık Cumartesi gecesi saat 12'de olan maçı izlemek için, 50 civarı bir katılımcı bekliyoruz. Şimdiden 25'e ulaştık. İstanbul'da yapılacak olan buluşmada; Cumartesi akşamdan buluşulup, gece 12'ye doğru maçın izleneceği mekana geçilecek ve maç sonu moral durumuna göre, galibiyet turu aksiyonu ve Pazar sabahı kahvaltıya kadar birlikte vakit geçirilecek.

Katılım için:

* Olaya uzak olanlar için; Küçük buluşmaları da sayarsak, bu tahminen LakersTR'nin 20. buluşma organizasyonu falan. Yukarıdaki resim de 2009'daki şampiyonluk maçındaki buluşmadan çekilmiştir. Var mı ulan böyle bir topluluk?

5 yorum:

Adsız dedi ki...

sen hangisisin üstat :))

Çağlar dedi ki...

Sarı-mor giyinmiş olan :)

Major dedi ki...

olm bu fotoda tv deki kadın bile poz vermiş lan :D

Adsız dedi ki...

caner le orkun un hayattan bezmiş tavırlarıları mütiş hocam sarı mor demişsinde hangisi yav bu satırları yazan prof kim bi tarif et :D

Çağlar dedi ki...

Eheh, bu buluşmaya ben katılamamıştım sınavlardan dolayı, yokum yani.

Ayrıca ben öyle gizemli takılan bi tip değilim ki, özel olarak merak edileyim. Facebook profilimde bin tane fotoğrafım var, girip bakabilirsiniz Çağlar Yıldız diye aratıp.