14 Ekim 2010 Perşembe

Oyun ismi verin piçler!


Benim evladiyelik bilgisayarı updgrade etmeyi başarıyorum sonunda. Şöyle 3-5 çekirdekli, 4-5 GB ramli, 1-2 Gb ekran kartlı bir alet alacağım kısmetse. Almışken de FIFA, PES, FM ile sınırlı kalmayalım, aletin hakkını verelim diyorum. Aklıma ilk etapta GTA IV geldi ama o oyunda bir sürü sorun varmış, yama gerektiriyor vs. diyorlar, bilemedim. Doğru mudur bilmiyorum. Onun hakkında bilgisi olan ve başka bu tür böyle baba oyunlar önerebilecek olan varsa, hiç durmasın.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Prototype, Starcraft 2, Bad Company 2, Mafia 2 ve Alpha Protocol.


Ayrıca çıkınca da Black Ops olabilir.

yürüyen aksam dedi ki...

gta 4'te bir sürü sorun falan yok. ufak tefek eksiklikler vardı sadece onun için de bir sürü yama çıkardılar. en direkt oyunu kur ve en son patch'i yükle (Patch 1.0.6.0), crack'i yap tamamdır. canavar gibi, aylarca başından kalkamayacağın bir oyun. öyle bir konfigürasyona geçiyorsun madem direkt bununla başla.

Ozan dedi ki...

medal of honor call of duty serileri crysis felan daha aklıma gelirse yazarım f1 2010 he birde kasımda çıkacak need for speed hot pursuit sonra bak grid dirt falan daha gelirse yazarım :D

steven_stiffler dedi ki...

Borderlands

CaRtMaNtR dedi ki...

Geçen bende bilgisayar parçalarına bakayım dedim. Adam akıllı 3-4 sene tık etmeden gidecek sağlam sistem kurmaya kalksam 4000 tl civarında bir rakam gerekiyor gibi. Hele hele i7 çekirdek filan alınacaksa. Özelliklede ekran kartı baya can yakıcı fiyatlarda.

Oyunlara gelirsek GTA 4 iyi bir sistemle tıkır tıkır çalışacak bir oyundur. Ayrıca GTA 4 Episodes From Liberty City'de çok sağlamdır.

Kalanı listelersek

Call Of Duty Modern Warfare I & II
Battlefield Bad Company II
Batman Arkham Asylum
Kane & Lynch 2 Dog Days
Just Cause 2
Prototype
X-Men Origins: Wolverine
Wolfenstein
Civilaztion V
Call Of Juarez II Bound in Blood
Assassin's Creed II (şiddetle tavsiye ederim)

Bunlar aklıma gelen yakın zaman oyunları birde yakında çıkması planlanan var.

Medal Of Honor (nete düştü hatta)
Call Of Duty Black Ops
Assassin's Creed II Brotherhood
2011 ilk çeyreğinde gelecek Crysis II

Bunlar bile çok rahat 8-10 ay oyalar