6 Ağustos 2010 Cuma

Akıbet #3


GS ve FB'yi yazdıktan sonra Beşiktaş'ı yazmamak ayıp olurdu, böyle güzel oyun ve skorun üstüne.. Zaten tamamını izleyemediğim için uzun tutmayacağım, kısaca bir şeyler söylemek istiyorum sahada gördüğümle ilgili.

Transferler falan iyi güzel hoş, ama iş sahaya gelince başka olur her zaman. Dün Beşiktaş'ta da bunu gördük, ancak olumlu anlamda. Beşiktaş bambaşka bir takım olmuş. Defansı çok önde olan, önde basan, kaybettiği toplara deli gibi saldıran, rakibin ayağını ısıran bir takım görüntüsündeydi. Yapılan organize ataklar, süper goller, asistler, Quaresma'nın şovu işin biraz göz boyama kısmı, çünkü rakip çok zayıf ve eksikti. Ama hocaları tarafından benimsenen mentalitenin doğru ve olumlu olduğu kesin. Evet, Guti ve Q7 ikilisine çok çılgın paralar harcadılar, belki Avrupa'da kimse bu iki adama bu kadar yüksek paralar vermezdi. Ama şöyle de bir gerçek var, Türkiye Ligi koşullarında aynı şeyleri gerçek maçlarda da geliştirerek sürdürebilirlerse, ki bu birden olacak bir şey değil, Beşiktaş bu değişimin meyvelerini yiyecektir.

4 yorum:

Esra dedi ki...

Bu maçı canlı olarak stadda izlediğim için, quersmanin hareketleri çok manyakja birşeydi ve Beşiktaş için ilk golünü attığınıda, o stadın o kusurması mükemmel birseydi, ama ama ama... Skorun sonuçu 3-0 olmasina rağmen, Televizyonda olmadıgı gibi bütün sahayı görebilmek takımın henüz tam olarak hep beraber oynamadığı anlaşıldı. Biraz daha 'team work' gerekiyor bence Beşiktaş'a..

Adsız dedi ki...

Quaresma'ya para harcadık belki fakat Guti'ye çok para harcadığımızı düşünmüyorum. Adam için bonservis bedeli bile ödemedik. Kaldı ki kendisine Avrupa'dan daha yüksek teklif de vardı. Schuster ne yaptıysa artık Beşiktaş'a geldi.

CaRtMaNtR dedi ki...

Q7'nin ayak dışı şutlarını daha çok görürüz gibime geliyor.

Adsız dedi ki...

Q7 topçu değil uzaylı diyelim geçelim,
Guti ise futbolcunun kralıdır.