5 Ağustos 2010 Perşembe

Akıbet


Malesef ki, ilk maçtan çok farkı yoktu. Aynı Fenerbahçe hataları, aynı bozuk oyun sürdü ve Young Boys yine çok daha iyi bir top oynadı. Hatta kendi sahalarındaki paldır küldür oyunun aksine daha hızlı pas yapan, daha derli toplu ve daha organize bir haldelerdi. Maçtaki tek fark, Fenerbahçe'nin de öncekine göre biraz daha fazla pozisyona girmesi oldu, o da maçın evlerinde oynanması sebebiyle olsa gerek..
.
Stoch'un ilk sarısını hatırlayamıyorum ama hakemi aldatmaya yönelik aldığı sarı malesef doğruydu. O ana kadar da pek etkili olduğu söylenemez.Dia alışınca, ısınında nasıl olur bilemiyorum ama ilk maç itibariyle bana çok özel bir oyuncumuş gibi gelmedi. Maç boyu denediği çalımların ilkini 70. dakikada falan atabildi sanırım. Alex zaten sürpriz şekilde çok kötüydü, erkenden çıktı. Emre iyi oynadı, baya istekliydi.

Takımda barım barım bağıran orta saha, hatta defans eksikliğine rağmen sanırım gol atılamadığı için yapılacak transfer yine de forvet bölgesine olacaktır. Evet, orada da ihtiyacın olduğu çok net. Ama 15 milyon euro'ya alınan Güiza'ya 5 milyona bir müşteri bulamadıkları sürece o konuda biraz diretiyorlar sanıyorum. Gerçi bir çılgınlık yapıp Gyan'a 16 milyon teklif ettikleri söyleniyor ama bilemiyorum. Valla tam fiyasko olur bence. Kim ki Gyan allah aşkına, Fenerbahçe'nin bu paraları saçıp saçıp hala akıllanamamasına aklım ermiyor..
.
Ayrıca GS ve FB, belki de tarihlerinin en iyi kadrolarından birine sahipler ama ikisi de tarihlerinin en kötü futbollarından birini oynuyorlar. Bakalım Galatasaray'ın akıbeti ne olacak, bizim işimiz daha zor, deplasmanda mutlaka kazanmak gerekiyor. Kolay olmayacak gibi.. Maç da 6'daymış, ulan öğlene koysaydınız bari şerefsizler...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kocaman bir balon var ortada...

Major dedi ki...

çağlar her sezon iki takım içinde tarihlerinin en iyi kadroları diyorsun ne olm bu :D :D

bu gözler appiah'lı, alex'li, anelka'lı fenerbahçe hagi'li, hakan şükür'lü, taffarel'li galatasaray'lar gördü..

Çağlar dedi ki...

Öyle ama abi. Eskiden bu kadar dünyaca ünlü adam olmazdı kadrolarda. Özellikle GS'daki yabancıların hepsini bütün dünya tanıyor Kewell, Baros, Neill, Elano, Pino.. Ama oynanan top yok ortada.