20 Ağustos 2010 Cuma

"Senden gayrı yar, seversem öldür beni"


Bir diğer kanalda Liverpool, Trabzon'la oynarken, Liverpool'dan Türkiye'ye gelmiş 2 adam Galatasaray'ı tarihi bir rezilliği eşiğinden döndürmekle meşgullerdi. Aynı 2 kişinin imzası, 2 asist, 2 gol. Kewell çok deli top oynadı. Baros da nasıl forvet olunur, nerede durulur, nereye koşulur ders verdi adeta. Allahtan 2 buçuk sene daha bizimle. Her şeye rağmen 0-2 gibi şok edici bir skordan sonra ayağa kalkıp, galibiyet noktasına getirmek.. Ne biliyim lan işte, umutlanacak bir şeyler arıyorum.

Takımın en büyük sorunu, hem topu karşılama, hem oyunu kurma, hem de yaratıcılık bakımından hala orta göbekte iken, bunu yönetim görmekte midir, son derece şüpheliyim. Aykut Beyzademiz harikalar yaratmaya devam ederken, kaleye Ufuk ve stopere de Servet yerine Balta geçse ne kadar şık bir hamle olacak.. Durum böyleyken böyle. Rosicky, Ledesma, Kallström, Baptista, Misimovic. Gelin lan artık biriniz!

Bir de şöyle bir durum var; Elano'yu istediği rakama satamayan yönetimin, alacağı AMF tipi oyuncunun Elano'yla birlikte oynayabilmesi için, Elano'yu Cana'nın yanında ön libero olarak düşünüyor olması muhtemel. Bu durumda kağıt üstünde Cana, Elano, AMF / Arda, Pino, Baros gibi harika bir kadro ortaya çıksa da, verilen pozisyonlardan sonra aynı düşüncede olunamayacağı da açık. Neyse hayırlısı..


Diğer taraftaki maçlara çok fazla bakamadım. Ama Fenerbahçe'nin de hala çok iç açıcı bir top oynamadığı bir gerçek. PAOK'un bir torba kaçırdığı gol de var işin içinde. Yine de sonuç olarak, iki takıma da galibiyetten başka yol yok.


Trabzon maçına daha fazla göz atma imkanım oldu. Liverpool belli ki çok fazla sallamadı ama yine de Trabzon'a üzüldüm. Çok uğraştılar, Umut'un kaçırdığı ultra şanssız pozisyon olmasa şu an herşey daha farklı da olabilirdi. Trabzon'da bile Colman'ı, Alanzinho'su, varyasyon yapan, aralara uzun paslar atan adamlar var, koskoca Galatasaray'da yok. Adamların kalecisi Onur'a bakıyorum bir yandan.. Eheh neyse. Pek şansları da yok gibi kendi sahalarında da..

1 yorum:

Major dedi ki...

olm ilk fotoda gs logoları niye kapalı lan