2 Ağustos 2010 Pazartesi

Atiye ve "zenci gırtlağı" sorunsalı


Cumartesi akşamı Disko Kralı'nın bu sezonki son programını seyredenler Atiye Deniz ile ilgili iki şey öğrendiler. Birincisi, Atiye'nin doğal halinin bambaşka (daha çocuksu ama şirin) bir görünüşe sahip olduğunu, ikincisi de sanırım çok güzel söylediğini düşündüğü, bir Amy Winehouse efsanesi olan You Know I'm No Good şarkısını rezalet söylediği... Hufff, hala kulağımda, aman aman.

Zaten kendisi utangaç, derdini pek anlatamayan birisi. Sorulara falan saçma sapan cevaplar vermekte bire bir. Ama aslında sesi kötü değildir. "Zenci gırtlağı" denilen o çok aşağılara inilerek söylenen sesleri iyi çıkarır, örneklerini bazı şarkılarında görmek mümkün. Ama dün öyle rezil bir performans sergiledi ki, bütün herkese aynı hissiyatı verdi. Dün mü kendisinde bir problem vardı bilmiyorum ama, yine de siz siz olun Amy Winehouse'tan vazgeçmeyin. Gönder ablacım...

2 yorum:

yürüyen aksam dedi ki...

bence atiye güzelliğiyle, duruşuyla ve sesiyle türkiye'nin ikinci hadise'sidir. sahip çıkmamız gerekir. zannedersem seneye eurovision'da bizi temsil etme ihtimali de var.

Unknown dedi ki...

yeterince seksi.