3 Ağustos 2010 Salı

"Orayı yıkarlar" #2


Geçen gün sperm bankasıyla ilgili bir haberde aynı başlığı kullanmıştım, bu kez sperm bankasıyla falan alakası yok ama, ona yakın bir şey denebilir. Blogu ilk zamanlardan beri takip edenler hatırlayacaklardır, 2 sene önce kadar Hooters adında bir restoranı tanıtmıştım. Hooters'ın Amerika'nın en popüler fastood zincirlerinden biri olduğunu ve mekanı özel kılan şeyin restoranda çalışan kısa şort ve dekolteli tişört giyen bayan garsonlar olduğundan falan bahsetmişitim, hatta yorumlarda türlü geyikler dönmüştü.

Nasıl ki Burger King, McDonals, KFC gibi Amerika patentli zincirler Türkiye ve onlarca ülkede varsa, 29 ülkede olan Hooters, Türkiye'ye de geliyormuş. Ve tabii ki aynı konsept. Uzun uzadıya geyik yapmak istemiyorum, fakat sadece kısayoldan, şöyle bir düşünün... Apaçisi, abazanı, sarhoşu, garsonlara sarkanı.. Of of.. Sağlam bir güvenlik elemanı açığı olabilir ülkede.

Haberi yayınlayan haber sitesinin de "En seksi piliçler yolda" başlığıyla, "seksi garsonlar galerisi için tıklayınız" konseptiyle birlikte haberi "ekonomi" kategorisi altında vermesi ayrı bir güzellik tabii.

8 yorum:

Armando dedi ki...

bu daha önce türkiye'de denendi ama tutmadı.

Adsız dedi ki...

florida'da yasiyorum ve hooters'a cok kez gittim. garsonlar honey seklınde hıtap edıyorlar ve siparisi yazarken masaya egiliyorlar. ucreti odedikten sonra isminizi soran kiz fisin uzerıne thank you x seklinde isminizi yaziyor. hizmet guzel ayrica kisitli da olsa kizlarla sohbet etme sansiniz var ama oyle havadan sudan degil siparis sirasinda iyi bi espriyle cok kisa bir dialog yasanabiliyor. hot wings kfc'den cok daha lezzetli. hem cok ucuz bir yer.

Gran Torino dedi ki...

bu tür oluşumları taklit edemiyoruz malesef. nasıl sex and the city, married with children gibi cesur dizileri türkleştirelim derken elimize yüzümüze bulaştırdıysak bunun da sonunun fiyasko olması son derece yüksek ihtimal.

Christa dedi ki...

ülkede feci bir obezite artışı yaşanır :D

gurbetciler dedi ki...

guvenligi bir sekilde halletsen bile bu sekilde calisacak bayan eleman bulmak tr de malesef imkansiz...

burdada oto yikama isinde calisan mini etekli beyaz tisortlu kizlar var ve hergun full cekiyor :))

Major dedi ki...

ulan bu hooters çok yanlış tanıtılan bir şey. 2 aydır amerikadayım, miami'deki ve washington dc'dekilere çok kez gittim. miami'deki birkaç sarışın silikonlu kızlar var ama dc'deki kızlar son derece boktan. sanırım her hooters da güzellik kıstas değil garsonlarda. ebony fantazisi olan için belirteyim her gün kızlar değişiyor ama şuana kadar sadece bir beyaz gördüm aralarında.

menülerinin de son derece kısıtlı olduğunu söylemek gerekir. eğer türkiye'dekinde de tv'lerde sürekli nfl, mlb maçları dönecekse ve içeceklerde refill olayı mevcut olacaksa gidilir. tabi fiyatlar fayiş olmazsa çünkü hooters amerikada en ucuza en çok yiyebileceğiniz yerlerden bir tanesi..

@Adsız
kızlarla sohbet konusunda büyük ihtimalle erkek erkeğe gitmediğin için konuşamamışsındır. garsonlar kızın bulunduğu masaya oturmuyor ancak tek ya da grup olarak giden erkeklerin masalarında hatırı sayılır süre geçiriyorlar..

bu arada dc de değil de miami'de biraz fazla içmiş abilerde kızları hafiften taciz ediyorlardı. kızlar pek sesini çıkartmıyordu bunu da belirteyim dedim..

blogumda hooters deneyimleriyle ilgili bir şeyler yazacaktım ama buraya kısmetmiş.. =)))

Cassy dedi ki...

yok canım abartmayın siz de, bu tür bayan eleman bulmak zor falan.. türkiye'de hiç sokağa çıkmıyor musunuz, barlara falan gitmiyor musunuz?

yürüyen aksam dedi ki...

açılsa da ilk denemelik olarak istanbul'da, izmir'de falan açılır zaten. bizim buralara (izmit) hemen gelmez.