11 Eylül 2009 Cuma

Yağmur

Edit 20:38 - Bugünkü tüm maçlar iptal oldu, yağmur yüzünden.
Baydı artık tabii, ama bir bakıma iyi oldu, yağmurdan bizim uydu da pert durumda çünkü şu an. Eurosport falan sizlere ömür. Arada binlerce kilometre var, kader aynı yani.


Beklemişim gece 2'ye kadar, Nadal izleyecem diye. Oldu mu bu? Çok bomba bir ilk set oldu aslında, iki taraf da servis kıramadı. Gonzalez insan olamaz, o nasıl bir forehand'dir babacım ya? Ama tabii forehand ve sert servisleri dışında, gerisi yalan olduğu için kortta bir Rafa Hayvanı gerçeği vardı. O hayvani forehand'e vurduğu return winner neydi öyle? Yatağımdan fırladım yeminle. İlk seti tie-break'te aldı, ikinci sette birer servis kırdılar, yine tie-break'e gitti. 3-2 Gonzalez öndeyken, zırt pırt yağmur nedeniyle kesilen maçı ertelediler tabii. Bugün devam edilecek (21:00'dan sonra..) ve son yarı finalist, Del Potro'nun rakibi belli olacak.

İşin kötüsü, bugün 2 saat sonra Federer-Djokovic yarı finalini izleyecektik ne güzel. Çeyrek final maçı ertelenince, daha çeyrek final tamamlanmadan, finalist belli olmasın diye o maç da ertelendi doğal olarak. Bu kötü oldu işte.

Bugün bayanlarda da iki müthiş maç var:
Kim Clijsters - Serena Williams (19:30)
Benim kız - Yanina Wickmayer (23:00)

Tabii Federer maçı ertelenip, bu iki maçın arasına da Nadal maçı girince Eurosport, yayını nasıl yayacak bilemiyorum. Nitekim birden fazla maçın tamamını yayınlayamayacak, saatler çok ters. Ben 7 buçukta otururum, ne gösterirse izlerim, nitekim bütün maçlar izlenmeye müsait.

1 yorum:

Cassy dedi ki...

bırak şu fedex'i çağlar. forza rafa :D