7 Temmuz 2010 Çarşamba

"2010 FA Piyasası" dediğiniz bu muydu?


Ulan bütün NBA camiası 5 senedir bu yazı bekliyordu. Herkes kilitlenmişti, bazı takımlar 2-3 yıl önceden yatmaya başlayıp bu yazı beklemeye başladı neredeyse. "Şöyle manyak olacak, böyle deli transferler olacak, bütün baba adamlar yer değiştirecek, bütün NBA'in dengesi değişecek" falan filan.. Sonuç? Son derece boktan, sıkıcı bir offseason. Yine Lakers'ı yenebilecek bir takım yok. Bütün olay Wade-Bosh'un aynı takımda buluşacak olması mıydı yani? Cacık olmaz o takımdan. Üzgünüm.

Bakalım LeBron efendi hangi takıma gidecek...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

lebron da oraya gidebilir yalnız sayın çağlar yıldız ;)

Cassy dedi ki...

aynen öyle oldu valla. lebron da miami'ye gitmediği sürece gelecek sezon lakers, rakipleryle aradaki farkı açmış olarak başlayacak lige.

amele dedi ki...

lakersi yenebilecek takım yok? Gasol gibi bi adamı beleşe verecek bir enayi ve bunun gibi çeşitli entrikalar olduğundan olmasın. Ha önermenin yanlışlığıyla sezon sonunda da Göt oldum başlıklı bir post atman olası ki ne olası.

Çağlar dedi ki...

Valla dostum biz o "Gasol beleşe geldi aaağğbi" evresini geçip, alınan 2 şampiyonluğun tadını çıkarma bölümündeyiz. Ağlamak için doğru yer burası değil yani.

Kim Lakers'ı yenebilecek güçte? Anlat da biz de nasiplenelim bilgilerinden.

yürüyen aksam dedi ki...

boston, spurs yaşlandı, phoenix dağıldı, denver'da melo hariç düzenli katkı verebilen adam kalmadı, miami yeni takım, ayrıca savunması sorgulanacak bir kadro, lebron'un gideceği takımın da cleveland'dan bir farkı olacağını sanmıyorum. yani lakers gelecek sezon gevşeme yaşamazsa rahat bir şampiyonluk alabilir.

amele dedi ki...

@ çağlar

tamam şu anda en oturmuş kadrolardan biri lakersta,en büyük şampiyonluk adayı lakers lakin 3 tane yıldızı almış bir takıma, spurse, son maçta zor yendiğiniz boston'a saygısızlıktır ''üzgünüz şampiyonuzlar.'' sakat olan kobe(ki çok severim), sakat olan bynum ve ne yapacağı hiç belli olmayan bir artestle garanti olan nedir ki?

hakketten lakers taraftarı oldukça faşizan.

Çağlar dedi ki...

Spurs, Boston'la ilgili gerekeni "yürüyen aksam" söylemiş. Miami daha yeni kurulan bir kadro ve yan parçaları henüz çok eksik. Herkes Boston kadar şanslı değil bir Rondo, bir Perkins denk gelsin, bench'in tamamı iyi katkı versin.. Dediğin gibi en hazır takım Lakers. Ayrıca bu pohpohlamalar, basındaki ilgi Kobe ve takımın geri kalanı için bir hırs sebebi. İşin içinde 3peat de var. Bu yüzden güveniyorum takıma.