9 Temmuz 2010 Cuma

Kral Çıplak!


LeBron bokunu çıkardığı "karar" olayına son noktayı koyarak Miami Heat'i tercih ettiğini açıkladı. O kadar büyük bir kral, o kadar eşsiz bir oyuncu ki, kararını açıklamak için 1 saatlik özel program yaptı. Ligin tek kralı, tarihin en iyisi olmayı planlayıp, "The King" , "Chosen One" yakıştırmalarını kendi üzerine yapıştıran James, tek kral olarak şampiyon olmak istediği bir takıma gitmek yerine, yıldızlardan biri olacağı, Big Three'nin bir parçası olarak mücadele edeceği Miami'ye gitme kararını verdi. Ve karakter sergilemesi konusunda büyük bir çelişkiye imzasını çaktı. Kendi etrafında toplanacak bir takımda kazanılacak bir şampiyonluğu hedeflemek yerine, hazır 2 süperstarın olduğu bir takıma giderek kolayı seçti. Topu sürekli elinde isteyen 3 süperstarlı bir takımda şampiyon olsa dahi hiçbir zaman o arzuladığı "tek tabanca" rolünde alamayacak bu şampiyonluğu. Ne yazık ki..

Onun dışında Doğu ve Batı'da 2 takım yalnız kaldı gibi görünüyor. Güç dengeleri bu açıdan keyifsizleşti gibi... Yine de Miami'nin şampiyonluk konusunda gerçek bir adım için önemli eklentilere ihtiyacı var. Pis işleri yapacak, şutları sokacak adamlar dışında pota altında gerçekten savunma yapabilecek, sertlik sağlayabilecek adam(lar)a ihtiyaçları olacak, tepeye ulaşmak istiyorlarsa..

Ve şimdi de "doğuştan Miamili" dostlarımıza merhaba diyoruz...

4 yorum:

Batuhan Sarıoğlu dedi ki...

Kessen, sarı, kırmızı, siyah akar diyenlere lafım değil ama Ortalık hakkatem Miami apaçisi dolacak, ona yanıyorum. Bir ara Mavericks ile sign trade olması çok konuşulmuştu James'in. Zordu zaten olması da, valla en son isteyeceğim adam LeBron'dur takımıma. Camiamızı bu tip apaçileren korusunlar.. :P

Kaan Mert dedi ki...

bende merak ediyorum kaç tane heat taraftarı üreyecek :D o zaman bende onlaa şunu soracağım.. 3 sene önce 15 galibiyet aldığımız sezonda da bu takımı tutuyor muydunuz?

UnjustLucifer dedi ki...

Üzüldüğüm nokta, en azından Wade'le beraber 2003, 2004 yılından beri orayı seven adamların olabilceği..Bu topluluk her ne kdar az olsa bile, şimdi onlarıda fark edemiycek olmamız ne kadar yazık bir durum...

Keşke lebroncular diye bir grup felan olsada böyle taraftar çatısı altında, bizde gerçekten herkezi ayırt edebilsek...

Major dedi ki...

millet orlando'yu unutuyor ona sinir oluyorum hacı, daha geçen sezon doğu finalinde ondan önceki sezon nba finalindeydik..

götoş lebron'da sanki lig sonuncusu takımdan şampiyonluk için gitti. adamın takımı zaten normal sezonu lider bitiriyor. zamanında tmac'in, vc'nin takımlarından ayrılmalarına bir nevi anlam vermiştim de cavs gitti herife shaq'ı getirdi jamison'ı falan getirdi.. bende wade ve bosh'la oynayayım bende şampiyon olurum aq..