5 Temmuz 2010 Pazartesi

Karman çorman...


- Ben dedim abi Almanya alayını deşer diye. Herkesten daha sistemli ve düzgün top oynuyorlar. Finali de Almanya-Hollanda oynar zaten. Ne demişti Lieneker? Futbol, 22 kişinin oynadığı...

- Bu arada yoğun bir Ömer Üründül rüzgarı esiyor dünya kupasında. Herif, tarihin gördüğü en yüzeysel yorumcu. Bobiler'e saygılar!

- Şampiyon Lakers, çok cüzi bir rakama Blake'i alarak enfes bir hamle yaptı. Farmar'ın da gidişiyle on numara hamle. Amir Johnson, Drew Gooden'lara verilen paraları görünce... Yani.. Umarım bir Raja Bell + Kurt Thomas benzeri bir ikili daha dahil edilir.

- İnternette, son zamanda durulsa da yoğun bir İnci Sözlük olayı mevcut. Sozluk.blogspot.com'da beleşe sözlük açıp, bütün internete yayılmayı başardılar. İğrenç, seviyesiz ama eğlendiren bir tarzları var. Televizyonlara konu olmaya başladılar yavaştan. İnternet sitelererine yaptıkları toplu saldırılarla, floodlarla ünlü oldular. En son NBA Finali 7. maçtan sonra bizim LakersTR'ye de saldırmaya kalktılar ama önlemi çoktan almıştık, üyeliği kapatarak. Heheh. Her şey bir yana, ara sıra girip okuyarak cidden eğleniyorum.

- Breaking Bad diye bir diziye sarmışım ki, sormayın gitsin. Neyse ona özel bir yazı yazacam zaten ayrıca, burada zayi etmeyelim.

Hiç yorum yok: