6 Temmuz 2010 Salı

Afferin Galatasaray

"Abdul Kader Keita, 8 milyon euro karşılığında Al Saad SC’ye transfer oldu."

Evet hem de iki "f" ile. Afferin! Aldığın paraya Keita'yı satıyorsun, tamam 8 Milyon Euro iyi para ama yerine kimi koyacaksın? Yerine Ribery'i geri getiremeyeceksen ve Serdar Özkan'ı oynatmayı falan düşünüyorsan iyice allah belanı versin. Yeni yapılan 50 bin kişilik stadı doldurmak için en gerekli adamlardan biriydi Keita ayrıca. Haldun Üstünel gibi gelmiş geçmiş en baba yöneticilerden birini de küstürdünüz takıma zaten.. Ne diyeyim yani.

Şimdi.. Keita, Kewell, Jo, Giovanni dörtlüsünün gitmesinin kesin olduğu bir ortamda; hem taraftarın içinin rahat olabilmesi, hem takımın gerçekten birşeyler yapabileceğine inanabilmesi, hem de stadı doldurabilmek için, geçen sezon gibi transferler gerek. Ki şu piyasada kimi alacaksın?

4 yorum:

Batuhan Sarıoğlu dedi ki...

Keita tamam iyi futbolcu ama aynı zamanda o kadar da karaktersiz bir adam. Ben gittiği için memnunum. 8 milypn euro da sıcak par var elde, 1 tane yıldız 1 tane iş yapacak adam alabilir Galatasaray bence. Tabi ilk önce DMC gerek, en daşşaklısından :D

Enes dedi ki...

Açıkçası ben de hiç üzülmedim. 8 milyon euro'luk sıcak paranın yanı sıra Lyon'a kalan 4 milyon euro'luk borcumuzu da Al Saad (veya nasıl yazılıyorsa) ödeyecekmiş, harika bir olay bu...

Şu an yönetimin elinde Uğur, Emre ve Keita'nın satışından toplam 15 milyon euro'ya yakın para geçmiş olmalı. Bombalar yakındır.

yürüyen aksam dedi ki...

eğer 8+4 gibiyse harika bile az kalır. türkiye'den bir oyuncunun 12 milyon avroya dışarı gitmesi inanılmaz bir olay.

CaRtMaNtR dedi ki...

elano sağa çekili orta üçlünün kalitesi yükseltirilirse gitmesine değmiş denebilir ancak ve ancak