30 Ağustos 2009 Pazar

"Adam eksilince oyun rahatladı"

Fenerbahçe 2 - 1 V. Manisaspor

Bu espriyi benim kankayla PES oynarken çok yaparız, hatta espri olmaktan çıkıp, cıvık bir şeye dönüşmüştür. Maç sırasında bir taraf kırmızı kart görür, buna rağmen üstüne gol atarsa bu cümle kaçınılmazdır; "Benim alan çok sıkışıktı olum, adam eksilince oyun rahatladı, goller geldi nuhahahh.."

Aynı muhabbet oldu Fenerbahçe-Manisa maçında da. 70 dakika tıkanık giden maçta, Emre'nin oyundan atılmasıyla 3 gol birlikte geldi. Üstelik ilk ve son goller kırmızı kart gören takımdan..

Bu işi tırıvırısı tabii de, Manisa salaklığına doymasın artık. Hakem hataları falan bir kenarı da, Fenerbahçe zaten kötü durumdaydı beraberlikten sonra, maçı o noktaya getirmişsen ve buna rağmen orta sahada berabere bitsin diye top çevirirsen kaderine razı olacaksın. Fenerbahçe ise çok kötü oynadığı bir maçı, can havliyle kazanarak önemli bir işe imza attı. Bu tür 3 puanlar, aslında 3 puandan çok daha fazla şey ifade ederler, kafaya oynayan takımlar için.

Bu arada, maçtan güzel bir kare.

6 yorum:

Enes dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Enes dedi ki...

%100 gol ofsayt diye kesildi. Sonra isterse 6 tane atsınlar da 7-1 bitsin maç, neye yarar.

Rezillik...

Cassy dedi ki...

çağlar son tartışmadan sonra fenerbahçe aleyhine konuşmamak için kendini tutmuş anladığım kadarıyla. ama malesef hakem konusunda tarihi bir rezalet yaşandı bu gece sahada. maçın ilk pozisyonundan son anına kadar.........

Crazy_Kobe dedi ki...

Bunu hep söylemişimdir bide burada söyleyim..Bu kafayla anadolu takımlarından bi bok olmaz..Karşı takım 1 kişi eksik,daha yeni gol yemiş ve demoralize olmuş ama hala kız gibi savunmaya çekiliyorlar..Korner oluyor ceza alanına 2-3 kişi gidiyor..Böyle saçmalık olmaz..Hakemler desen rezalet..Anadolu takımları büyük takımları orgazm etmekten başka bi işe yaramıyor..Sonrada kalkıp havuzdan daha fazla pay almalıyız falan demesinler..

Emre denen insani varlığıda birisi durdurması lazım artık..Pislik herif..

Can dedi ki...

Hakem daha maçın başında korkak olduğunu belli etti zaten.O 8 küsür dk da alex'in direk kaleye giden endirektserbestvuruş undna 1 dk önce aynısı olmuştu fener ceza sahasının çizgi civarında,çalamadı..Penaltı desen aynı,gördü çalamadı..Abuk subuk atakları kesti foul diye..Verilmeyen gol de yardımcının hatası,manisanın bedevi şansı oldu..Bundan sonra fener maçlarının son dklarını izlemiycem,ne zaman izlesem gol atıyo adamlar..

herqeLe dedi ki...

Bu emre çok oldu.