28 Ağustos 2009 Cuma

Beşiktaş: Tabata & ŞL


Öncelikle Tabata'yı almış Beşiktaş, bir hayırlı olsun çekelim. Daha önce de söyledim, Tabata Türkiye için çok iyi bir adam ve etrafındaki adamlar iyi oldukça onun da performansı artacaktır. Beşiktaş için çok yerinde, harika bir hamle oldu. Elano gelmeden önce sorsalar seve seve görmek isterdim bizim takımda. Bir Galatasaraylı olarak üzüldüm açıkçası. Yalnız, bonservisi için 8 milyon avro ödenmiş. Biraz fazla değil mi? Tabii ederi tartışılır ama, sanırım Anadolu kulüpleri arasındaki rekoru kırdı Antep. Kırmamış da olabilir.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi. Manchester United, CSKA Moskova ve Wolfsburg. Valla bence güzel grup, kim ne derse desin.. United maçlarını direkt geç zaten, 1. torbadan gelecek takımdan puan alması zaten zordu Beşiktaş'ın da, diğerlerinden koparabildiği kadar puan koparma konusunda başarılı olabilir Beşiktaş. Yine de gruptan çıkamayacaklarını düşünüyorum ama, iyi kuralardan birini çektiler bence.

Daha ilk maçtan United'la oynamaları da ayrı bir olumsuz durum, hem de İnönü'de.

7 yorum:

ercü dedi ki...

şimdi şöle ki kendi nacizane fikrimdir.bjk bu gruptan 4 puan alır die düşünüyortum anca.vb maçlarından bi puan belkide cska yı yenerler inönüde daha fazlasını beklemiyorum bjk den...

Enes dedi ki...

Elano: 7 Milon Avro
Keita: 8 Milyon Avro
Dos Santos: 7.5 Milyon Avro
Tabata: 8 Milyon Avro
...

Kimse kusura bakmasın ama bunun adı yağlı kazıktır. Zaten kaliteli, 8 milyon avro edecek Brezilyalının Antep'te işi ne?!

Tüpçü koca kulübü oyuncak etti oynuyor :)

Adsız dedi ki...

piyasanın da içine ettiler ya..

Faruk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Faruk dedi ki...

Bu transfer Beşiktaş yönetiminin resmen, kendi taraftarıyla dalga geçmesinden ibarettir!
Kimse Tabata gelmesin demez ama önce Deco sonra Rafael van der Vaart diye söylenti çıkarıyorsun bunların hiçbirini yalanlamıyorsun, Tabata transferini 3 kere yalanlıyorsun! Sonra bi bakıyoruz 8 milyon Euroya adamı almışsın, bu kadar para verdiğin yetmiyormuş gibi yıllık 1.3 Milyon dolar para vermişsin!
Hem de Beşiktaş'ı geçen sene şampiyon yapan takımın bel kemiği olan Tello bile 900 bin dolar alırken...
Yıldırım Demirören gerçekten Beşiktaş'ın kanayan yarasıdır!!

Mehmet Dinler dedi ki...

"1. tordan gelecek takımdan puan alması zordu zaten" kısmında bi itirazım var. Milan çıksa gayet de puan alma şansımız vardı :D

Adsız dedi ki...

http://twitter.com/RealWayneRooney/status/3589837424