16 Ağustos 2009 Pazar

Goller içime sinmedi

Galatasaray 4 - 1 Denizlispor

"Denizli ne kadar dayanabilir bu kadar kapanarak?" diye düşünürken heriflerin açtıkları ilk ortada golleri geldi. Hem savunmanın, hem kalecinin tereddütü ve hatasıyla bir an dağıldı takım. Aslında götü kurtaran 45. dakikadaki penaltı oldu. O top adamın eline gelmese ve 2. yarıya 1-0 yenik girilse bu kadar rahat bir skor olur muydu, emin değilim. Ama Denizli'nin bu hücum gücüne sonuna kadar dayanması da mümkün değildi cidden.

Yalnız goller konusunda bir GS'lı olarak içimde burukluk var açıkçası. İkisi penaltıdan*, biri kendi kalelerine, biri de bir başka oyuncuya çarparak girdi. Tabii rakipten bariz daha iyi oynanan bir oyuna, mutlak hakimiyete rağmen gollerin böyle gelmesi ufak da olsa bir burukluk getirmiyor değil.

Ayrıca Balta ve Ayhan'ın da bu takımda ne kadar değerli parçalar olduğu ayan beyan ortaya konulmuş oldu bir kez daha. Barış yerine Ayhan, Volkan yerine Balta hemen hissettirdiler farklarını. Ve Keita (...)!

*: İki penaltı da çok bariz şekilde doğru kararlardı tabii.

2 yorum:

lancashire dedi ki...

penaltılara kimsenin ses cıkaracagını bende zannetmiyorum. ikiside cok net penaltıydı. ama bir macta 2 penaltı fazla tabii :)

Doğuş dedi ki...

erman toroğlu ikinciye penaltı değil dedi! Oha.