6 Ağustos 2009 Perşembe

Temiz, devam...

Galatasaray 6 - 0 M. Netanya

Tabii iki maçın da aynı saatte olmasından dolayı, bir tek Galatasaray maçını izleyebildim. Maçın ilk 10 dakikasında zaten, sahada hayvan gibi aç 10 mor formalı adam vardı. 6 dakikada direkt fişi çekip, işi şova bıraktı GS.

Bazı notlar kaldı aklımda:
- Keita'nın gol attıktan sonra suratındaki ifade, sevinci süperdi. Sonra gidip klasik çift taklasını da attı. Golü de güzeldi, düzgün vurdu. Genel olarak da gayet iyiydi, pozisyonların içindeydi, güzel hareketleri vardı vs..
- Aydın inanılmazdı. Ribery'nin GS'a geldiği hali gibiydi. Topu önüne kattı, kimse yetişemedi. 2 asist, bir de asist pası verdi, bir sürü de mutlak gollük pası vardı. İlk yarı sağda, ikinci yarı solda ortalığı birbirine kattı. Şimdiye kadarki gelmiş geçmiş en iyi Aydın performansıydı, tartışmasız.
- Nonda, kötü başlayıp çok iyi devam etti. Çok koştu, savaştı.. Hat-trick iyi moral olacaktır onun için. Serbest vuruş golü de hoştu.
- Defansta Emre-Emre ikilisi iyiydi. Savunma yedeğinin emin ellerde olduğunu bilmek güzel. Hatta bence Gökhan yerine, Güngör denenmeli.
- Tobias uzun sakatlıktan sonra iyiydi. Özellikle geriye sık sık gelip, topu alıp, oyun kurucu gibi isabetli şekilde topu dağıtışı dikkat çekti. Ayhan, Barış ve Topal'la birlikte o mevkii için bir yandan üzülürken, bir yandan seviniyorum. Hangisi oynamasa yazık olacak, ama bu kadar mühim bir mevkiinin, bu kadar derin ve kapasiteli olması da güzel.

Honved 1 - 1 Fenerbahçe

Tabii izleyemediğim için GS maçı kadar ayrıntılı yazmam mümkün değil ama ara ara baktığım kadarıyla, zaten pek oralı değillerdi. 5-1'lik ilk maçtan sonra, turu garantilemenin rahatlığıyla, ilk golü de erkenden bulunca, galiba GS gibi şova çevirmek yerine, öylesine takılıp maçın bitmesini beklediler diye tahmin ediyorum.

Neyse, Sonuç olarak, ikisi için de gazonuna turlar oldu. Bir tur daha hoplatıp gruplara kalacaklar işte.

8 yorum:

Btg dedi ki...

mustafa sarp'ı unutmuşsun başkan :)

Çağlar dedi ki...

Hop evet, unutmuşuz, öyle işte. Bi de o var..

dejavu dedi ki...

Aydın üç asist yaptı bir de asist öncesi Kewell'a orta açtı. : )

feetdeep dedi ki...

Küçük bi düzeltme : Aydın ilk yarı solda ikinci yarı sağda oynadı.

Enes dedi ki...

Galibiyet çok güzeldi ama ben en çok Linderoth ile Uğur'un sağlam dönüşlerine sevindim. Özellikle Uğur sağ bek kıtlığı çeken ülkemiz için büyük bir değer.

Enes dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Enes dedi ki...

...demeye kalmadan Linderoth yine sakatlanmış.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4466.php

Allah senin belanı versin...

ercü dedi ki...

bu arada topalda sakatlanmışş