4 Ağustos 2009 Salı

Adam öldürmeye teşebbüs!


Böyle şey olmaz. Daha yakın zamanda, yanıbaşımızda yaşanan ölümden dönmelerden sonra nasıl yapılır böyle bir şey? Galatasaray ve Fener'in ilk maçları aynı gün, bu Pazar yani. Gaziantep-GS, Denizli-FB. Ama cehennem gibi sıcak olan Gaziantep'teki maç, 19:30'da oynanırken, Denizli'deki maç 21:45'te oynanıyor. "Yuh yani" diyenlere, bir bomba daha vereyim. Geçen sene lig Antep-Fener, Galatasaray-Denizlispor maçıyla başlamıştı, yani tam tersi. Ve GS 19.00'da oynamıştı, Fener 21.30'da. Aynı takımlar, aynı gün, aynı federasyon, aynı tarih ama saatler tam tersi. Madem yayınlar çakışmasın istiyorlar, o zaman çözüm çok basit, hangi şehir daha sıcaksa, onun saati daha ileriye alınır. Hakikaten böyle rezalet olamaz. Hayır, GS yönetimi niye sesini çıkarmıyor, anlamak güç. 3 yıl önce Meduna ucuz kurtarmıştı hatırlarsanız.

Çifte standart? Efendim?

8 yorum:

Cyanide* dedi ki...

Federasyon Meduna'yı ne çabuk unuttu..

lancashire dedi ki...

bu federasyon herseyi cabuk unutur efendim.

herqeLe dedi ki...

federasyona para ver senin şeklini yapar:) Bunu düşünmesi gerekiyor.

Beercholic dedi ki...

fener istanbul'da değil denizli'de oynuyor. ha yanlış anlama sadece küçük bir düzeltme. galatasaray'ın maçı pazartesiye alınabilir. bu sıcak havada 19.30 da maç başlatılmaz.

Çağlar dedi ki...

Biliyordum zaten de, yanlış yazmışım sadece dalgınlıktan, düzelttim. Birşey fark etmiyor zaten.

feetdeep dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
feetdeep dedi ki...

Bu yıl süper kupa maçında da belli oldu ki; Aziz Yıldırım'ın camiasına 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü vermesinde güvendiği yerler var. Sadece futbolcuları 12. adamları değil federasyonun tüm kurullarından başlayarak (mhk,tahkim kurulu) bir plan uygulanmaya başlanmış.bu kadar komplo teorisini düşünmeye zorluyorlar insanı aldıkları her kararla.

Adsız dedi ki...

off türlü komplo teorileri :D bu ne yaa çağlar anladık sıcak havada oynanmaz de de çifte standartlar fln anlamış deilim :D bide bjk maçında gördüm ki hakem fenerin arkasında falan durmuyor nerden çıktı federasyonlar fln