19 Eylül 2010 Pazar

Penaltı


Klasik bir Fenerbahçe derbisi gibi başladı maç. Rakip oynadı, Fener attı yine. Fenerliler bunu yanlış anlamasın, bu iyi bir şey olarak bile yorumlanabilir bana kalırsa. Keşke bu durum GS için geçerli olsa. Adamlar Türkiye'de derbi nasıl oynanır biliyorlar, gram top oynamasalar da mutlaka öne geçiyorlar ve kazanabiliyorlar. Bugün olmadı, ayrı mesele.

Çok gitgel yaşandı maçta. İlk 20 dakika Beşiktaş şahane oynadı. Kaleci hatasından dolayı şanssız bir gol yediler. Golden sonra Beşiktaş soğudu. Sonrasında hem Ekrem, hem Hakan'ın zorunluluktan değişmesi Schuster'e hamle şansı bırakmadı, iyice dağıldılar. Nihat zaten hiç sahada yoktu. Ardından Fenerbahçe Niang ve Dia ile çok net iki golü kaçırdı. Sonrasında maç fena halde bayıklaştı. Aykut Kocaman'ın Emre-Özer değişikli inanılmaz yanlıştı. Emre çıkınca FB orta sahası helvaya döndü resmen. Aykut Hoca ilerde iyi bir hoca olur mu bilmiyorum ama şu anda berbat bir hoca. Bir ara Beşiktaş işi tek kaleye çevirdi yine ve bir penaltıyla berabere bitmiş oldu. Ha bu arada FB az geldi ama öz geldi, BJK savunması ve kaleci Cenk ölümcül müdahalelerde bulunup fark olmasını engelledi. Sonuç olarak, skor GS ve diğer rakiplere yaramış oldu..

Dün söylemiştim GS'ın şu an futbol olarak bu iki takımdan da çok aşağıda olduğunu. Düşüncemin arkasındayım. Ne yazık ki...

6 yorum:

Lord-1 dedi ki...

Şu maçta kaleci Hakan'ın sakatlanması iyi mi oldu? Yoksa kötü mü oldu? Hala çözemedim.

Mehmet Dinler dedi ki...

schuster'in hamle şansı yoktu da seçtiği kadro da baştan ofsayttı be abi. nihat, geldiği günden bu yana ne gösterdi de hala oynuyor, başlayacaktı tabata'yla. sonradan almak istemiştir büyük ihtimalle ama bobo ile onun arasında seçim yapmak zorunda kaldı elbet.

Gran Torino dedi ki...

sanki beşiktaş mükemmel oynuyormuş gibi bir hava yakalanmış yazıda. aslında öyle bir şey yok bence. fenerbahçe yakaladığı net gollerin yarısını atsa maç daha ilk yarıda 2-3 olurdu.

Paul Pierce dedi ki...

@Gran Torino
Bu şuna benziyor."Fenerbahçe stopersiz oynasana Beşiktaş maçı alırdı." Ya da tam tersi.Ancak gole kadar ve ikinci yarının tamamında oyununun kontrolünün Beşiktaş'ta olduğu görmezden gelinemez.

Christa dedi ki...

iki takımı da fazla büyütmüşsün gözünde çağlar bence. beşiktaş'ın resmen forveti yok, fenerbahçe'nin ortasahası da defansı da kötü. gs iyi oynayamıyor ama bu iki takımdan çok kötü durumda değil bana kalırsa.

CaRtMaNtR dedi ki...

Aykut Kocaman ilk defa bu sezon teknik direktör olmadı. Aşağı yukarı 10 senelik zaman diliminde yaptıklarını göz önüne alınca iyi bir hoca olacağına inanmıyorum.