18 Eylül 2010 Cumartesi

"Yoo dostum yoo"


İyi ki stada gitmemişim maçı izlemeye. Kanser olacaktım iyice, doğru karar vermişim. Yine gram top oynamadan, öyle ya da böyle bir gol bularak alınan tesadüf bir galibiyet. Antep maçının tıpa tıp aynısı. Ayhan bu maçta fena değildi, çok da güzel bir gol attı ama Sarp denen şeyin ne yaptığı belirsiz. Cana son 15 dakika girdi ve bu takımda oynaması gerektiğini gözüne gözüne soktu Rijkaard'ın. Ha Cana girince takım takır takır top oynamaya mı başlayacak, hayır.. Ama en azından Sarp gibi oyunun iki tarafını da götüm gibi oynayan bir adam yerine, ayağı top yapan, defansta yırtıcı bir adam olmuş olacak. O maçtaki form durumlarına göre sağ veya sol açıktan birini çıkarıp Aydın'ı sok, hazır adam formda, kontenjanı da aşmış ol, Cana'yı oynat işte hoca, gözünü seveyim ya...

Şunu söyleyeyim, öyle böyle 3 kez üst üste galibiyet alındı evet, kimse bunu görmek istemiyor ama şu an Bursa, Trabzon gibi sağlam bir takım geldiğinde dağılacak durumda şu an takım, çok net. Beşiktaş, hatta kötü durumda olan Fener şu anda GS ile maç yapsa falafoş olunup, ortalık karışabilir GS takımında.

8 yorum:

Ozan dedi ki...

hangisni kessin be kardeşim solda oyanayacak ardamı var aydında ikinci yarıların adamı kewell baros insua neill zaten banko misimoviçi mi pinoyu mu kessin arda gelince banko 11 olur cana

ben_eskiden_bejiktajlıydım dedi ki...

galatasaray izmire gelicek diye çok seviniyordun kaçırman kötü olmuş

Major dedi ki...

naaptın olm fenerle oynasalar rahat yenerler. aykut'un alex'siz oynattığı alex sistemli futboldan bir bok olmaz. gerçi biz sizi alex'siz de 4-1 yenmiştik ama aragones en azından alex'in sistemiyle oynatmıyorduk alex yokken. neyse sözüm odur ki aykut kocaman oldukça kadıköy'deki 11 yıllık galibiyet serisi de sona erer aha buraya yazıyorum..

bu arada şu rijkaard da denzel washington'a benziyor..

Çağlar dedi ki...

Valla GS şu anda çok kötü top oynuyor Kaan. Ha şunu öğrendi takım, kötü oynayıp da tek golle kazanamıyorduk, kesin yiyip dumur oluyorduk. Artık bunu öğrendik. Fener maçlarında bunu çok yaşıyorduk mesela. Ama Fener'de en azından Emre dikine oynamaya çalışıyor, açıklar efektif oynuyor, Niang iyi golcü falan.. Bizde olumlu şey yapabilen adam sayısı her maç 1-2 oluyor en fazla.

Çağlar dedi ki...

@Ozan,
Arda daha 10 gün sonra koşulara başlayacak abi. Yani önümüzdeki 2 hafta daha kesin yok, 3. hafta da 45 dk oynar en fazla. Gerçi önümüzdeki 3 hafta, önceki maçlara nazaran zayıf rakiplerle maç yapacağız ama Cana çok acil oynamalı bu takımda, takımın değişmez adamı olacak oyuncuyu küstürmenin anlamı yok. Pino veya Kewell'dan birini çıkarıp Aydın'ı oynatalım, 2. yarı duruma göre birileri çıkar, Kewell veya Pino girer..

Enes dedi ki...

Bana kalırsa şu an Galatasarayın en büyük derdi Baros'un inanılmaz formsuz oluşudur. Bahsettiğim şey gol kaçırması veya gol pozisyonuna giremiyor oluşu değil, hücumdaki yırtıcılığını kaybetmiş olması...

Hatırlarsanız geçtiğimiz senelerde Baros kötü de oynasa hücum presi yapar, oyun sıkıştığında geri gelip top alarak hücuma derinlik katardı. Şimdi bakıyorsun ne hırs, ne istek, ne arzu, ne de rakibi getirmemek için yapılan bir pres var.

Hele hele son 8-9 dakikayı korner direğinde geçirmeye çalışan Baros'u görünce içim acıdı diyebilirim.

Lord-1 dedi ki...

Arkadaş her şeyi geçtim. Cana oyuna girdikten sonra direk ilk pozisyonunda rakibe dalması bana yetti. Sarp 90 dakika oyunda kaldı bir kere yerde görmedim adamı.

CaRtMaNtR dedi ki...

Cana biraz şu takımda yerini sağlama alsın şu yarı geçirgen orta saha merkezi adam olacaktır buna herkesin inancı tam. Şu an için bu yolda sağ açıkta serdar yada hayatında ilk defa üç maç istikrarlı bir şekilde oyuna girdiğinde olumlu işler yapmış aydın denenebilir.