30 Temmuz 2009 Perşembe

2'de 2

M. Netanya 1 - 4 Galatasaray

Galatasaray'ın şu ana kadar oynadığı en iyi toptu, hayvani sıcağa rağmen. Hazırlık maçlarından bu yana bir türlü toparlanamayan oyun için, Rijkaard tarafından ısrarla tekrar edilen "yeniyiz, git gide daha iyi oluyoruz, olacağız" cümlesinin ilk defa somut olarak gerçeklik kazanmış halini izledik sahada. Tabii stabil bir iyi futbol yoktu ama ne yaptığını bilen, sakin bir takım ve kesik kesik de olsa çok güzel paslaşmalar, organizasyonlar izledik. Bir sürü atılamayan karşı karşıya pozisyon var (ah Nonda, vah Nonda). Bu takımın, ilk 11 başlayan bir Keita ve Elano da eklendiğinde çok daha iyi olacağına eminim.

Bu arada Arda Turan'dan 3 asist. Yürüyedur...

Fenerbahçe 5 - 1 Honved

Fenerbahçe, 5-0'lık Boluspor maçı ve bugün izlediğim kadarıyla daha hazır, Cimbom'a göre. Sistemi değiştirmeyip, üzerini yeni oyuncularla upgrade etmenin avantajıyla Galatasaray'a oranla çok daha net ve akıcı bir oyun oynuyorlar şimdilik. Tebrik ediyorum. Yeni Brezilyalılar'ı da iyi adamlara benziyor. Bu sene lig çok güzel olacak inşallah. Amin.

Neyse, hayırlı olsun. Rövanşların pek bir önemi kalmadı tabii böylece.

2 yorum:

if you insist dedi ki...

fener'in daha iyi top oynadığı falan yok rakip rezaletti ayağında top tutmayı 2 pas yapmayı bile beceremeyip ayağa dolandırdılar

ercü dedi ki...

göz ve nizam die bişe var galiba.-ki gören görüyor şimdilik arada bi fark olduunu-gelecek neler gösterir bilmem