14 Temmuz 2009 Salı

"Çocuklar günde bir defa orgazm olmalı"


13 yaş üzeri okul çağındaki çocukların da birer cinsel hayata sahip olma haklarının olduğu hatırlatılmalı. Hatta, hatırlatılmakla kalınmayıp, günde en az bir defa orgazm olmaya teşvik edilmeli. Kendilerine uygun, seks yapacak sınıf arkadaşları bulmaları, bulamayanların da mastürbasyona yönlendirilmeleri gerekmektedir.

Bu fikrin sahibi, medeniyetin göbeği olan İngiltere'nin Devlet Sağlık Bakanlığı. Şimdi her ne kadar "gavurdur yapar" mentalitesi boy gösterse de işin ayrıntısı aslında pek öyle değil. Evet adamlarda cinsel açıdan bizim baskının 10'da biri bile yok. Akılları başına geldiği, bizim deyimle kamışa su yürüdüğü çocuk sayılacak yaşlardan itibaren düzüşmeye başlayan bir ırk malesef hristiyanlar (malesef?). Ve bekaret gibi bir kavramın falan çoğuna göre herhangi bir önemi yok. "Bakire olmazsa evlenmem" mentalitesi öyle sanıyorum ki dünya üzerindeki 200 küsür ülkenin 10'da birinde falan mevcuttur yaygın olarak. Tabii bizde 17-18 yaşlarına kadar gençler sadece gizlice sağdan soldan bu konuda bilgi aparabildiği, 18 yaşına basar basmaz kerhanenin kapısının önünde yatmaya başladığı için "abazanlık" kavramı da, "31 günahmış lan" cümleleri de en popüler olarak bizim ülkemizde boy göstermiştir doğal olarak. Haa her şey bir yana, yine de bu biraz farklı bir durum. Evet, onlara göre bile. Tabii ki, zaten cinsel konuda yeterli oldukları anda bu işlere girişmeye başlıyorlar ama, aileler muhtemelen o kadar erkenini konduramıyorlar evlatlarına. Nitekim, veliler anında bir ayaklanma yaratmışlar bile ve çok sert tepkiler gelmiş. Anlaşılan o ki 13-14 yaşlarındaki bebeleri için "orgasm a day" fikri, onlar için bile biraz fazla..

Not: Tepedeki anne-kız resmi semboliktir, konuyla alakası yoktur. (Ülke, ırk, din demişken; işte kendimi bu açıklamayı yapmak zorunda hissettiğim bir ülkede yaşıyoruz.)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

hristiyanlık bir ırk değildir.lütfen saçmalayalım.

Çağlar dedi ki...

Şu koca yazıdan, bi kelimeyi mi buldun yani? Aman ne büyük saçmalamışım...

Major dedi ki...

hristiyanlık diye genelleme yapma çağlar. en azından ingiliz klisesi falan de. mesela katolikler bu cinsellik muhabbetinde çok tutucu.

o yüzden "çocuk sayılacak yaşlardan itibaren düzüşmeye başlayan hristiyanlar" yerine ingilizler denebilir.

birde adsızın dediği gibi ırk lafıda düzeltilebilir.

neyse habere gelince, bayaa garip haber. okula sikişmeye mi gidiyor bu veletler yoksa ders almaya mı?

gaza gelmişler biraz..

Çağlar dedi ki...

Abi sadece İngilizler değil ki, hristiyanlığın büyük bölümünde yok mu bu rahatlık? Ben mi yanlış biliyorum, yoksa izlediğimiz Amerikan dizileri falan yalan mı?

"Irk" konusunda tabii ki yanlış bir kelime olmuş ancak, benim ırktan kastım anlaşılmıştır sanıyorum. Millet, cemiyet anlamında işte..

Major dedi ki...

Son zamanlarda izlediğim The Tudors dizisinin etkisiyle söyleyebilirim ki bayaa karışık Hristiyanlık. =)))

Katolikler yani Papa'ya bağlı Hristiyanlar cinsellik konusunda oldukça tutucu. Evlenmeden cinsel ilişkiye girmek günah. Kaka falan o tiplerden işte. Boşanmak vs. de günah Katoliklerde.

İngilizler ise Papa'ya bağlı değiller. Mesela Tudors İngiltere'nin Papa'ya olan bağlığının sona erdiği dönem üzerine odaklanıyor. Diziyi izlemeni şiddetle öneririm. Hem bir sürü güzel kız keşfedersin. Dizinin kadrosu öyle böyle değil hatun bakımından.

O zamanki İngiltere kralı Henry VIII, karısından boşanıp Anne Boleyn ile evlenmek istiyor ancak Katolik klisesine göre bu günah olduğu için kendisi İngiltere klisesini kuruyor. Dolayısıyla İngiltere din konusunda çok daha ılımlı diyebiliriz. Belki normalde karşılayabiliriz yukarıdaki durumu ancak Katolik bir ülkede böyle bir şey olmaz.

Tabi filmlerde adamın hangi kliseye bağlı olduğu belli olmadığı için genelde bize direk Hristiyanlar böyle gibi geliyor ancak gerçek hayatta Hristiyanların büyük bölümünü Katoliklerin mezhebi oluşturuyor.

Neyse çok uzadı umarım açıklayıcı olmuştur. =))) Tudors'u da unutma bir ara zaman bulunca kesin izle 3.sezonu bitti. Bir sezon 8 bölüm zaten..

Çağlar dedi ki...

Eyvallah açıklamalar için. Tudors'a da bakıcam, elimdekiler bitsin de..