3 Temmuz 2009 Cuma

Laker RonRon!


İlginç olaylar dönmüş gece. Serbest kalan Aaarıza Houston'la anlaşırken, Ron Artest'i de biz kapmışız. Resmen Ariza-Artest takası gibi oldu lan.

Bu durumda kârlı olan taraf çok net Lakers. 2 nedeni var. Birincisi, daha ucuz fiyata Ariza'nın 2 versiyon yükseğini aldık resmen ulan. İkincisi ise, Ariza, Houston gibi bir takımda bize verdiği katkıyı veremez. Bizde savunmaların süperstarlara yoğunlaştığı anlarsa flaş gibi patlayan, boş üçlükleri sıralayan bir adamdı Ariza. Yao'suz Houston'da bu pek mümkün değil.

Enteresan bir hamle Houston için. Eğer contender bir takım kuramazlarsa Ariza hiçbir işe yaramayacak. Lakers içinse kağıt üzerinde muhteşem bir kadro oluştu. Resmen lige hakaret gibi. Fish-Kobe-Ron-Gasol-Bynum.. Hey yavrum hey. Şimdi iş, Odom'u tutmakta. Odom'u kesin tutmak lazım takımda, kesin.

2 yorum:

sincap dedi ki...

Abi lakerstr bende mi açılmıyor bitek.

Çağlar dedi ki...

2-3 gün önceki sorun nedeniyle böyle olmuş sanırım. 1-2 güne kadar düzelecektir, bizimle alakası yok. Google bu konuda biraz paranoyak.

Mozilla kullananlar için çözüm:
Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > Ziyaret ettiğim sitenin saldırı sitesi olduğundan şüphe... seçeneğinin işaretini kaldırın, keyfinize bakın. Explorer kullananlar zaten problem yaşamaz sanıyorum.