15 Temmuz 2009 Çarşamba

Aziz Yıldırım vs. Adnan Polat



Daha önce de birkaç defa söylediğim gibi, bir oyuncunun ısrarla gitmem dediği bir takımın başkanı ve taraftarı hala ısrarla "biz bu adamı istiyoruz" diyorsa, o camia kendini küçültür bence. Arda Turan'ın bizzat kendisi ve Adnan Polat defalarca "bu iş parayla olacak iş değil" demişler, ve videoyu izleyin, hala olana bakın... Yani bu Aziz Yıldırım'ın yaptığı bence cidden rezilliktir. Muhabbet şaka eksenli de olsa ciddi manada hala Arda'yı istediğini, hatta "Arda'yı vermiyorsunuz ki, bir yarım saat konuşayım" modunda devam ettiğini görmek, bir Fenerbahçeli olsaydım inanın ki beni utandırırdı. Fenerli kardeşlerim alınmasın ama durum bu bence. Nitekim Adnan Polat, güzel bir nokta koyuyor. Yazık..

11 yorum:

if you insist dedi ki...

hahahah fena döt olmuş aziz yıldırım

Cassy dedi ki...

aziz harbiden kendi camiasını küçültmekten başka birşey yapmıo bu tutumuyla

Enes dedi ki...

Programı baştan sona izledim çok eğlenceliydi. Şu Trabzon başkanı yardı beni yahu... Ne komedi adam...

herqeLe dedi ki...

Ne kadar gsli v.s. olmasamda fenere büyük bir kinim var. Hiç sevmiyorum fener altında her şeyi. Özellikle böyle tür polemiklere giren aziz yıldırımı. her şeyi parayla yapabileceğini sanıyor kendisi. Ama yanlış arda gibi bir galatasaraylı bir oyuncuyu fenerli yapmak zordur. Ama tabii arda para söz konusunda soğukkanlı davranırsa. Parayla olmaz sevda..

Major dedi ki...

gsliler amma ciddiye alıyor. paramız var geyiğini yapıyoruz işte. rahat olun.

feetdeep dedi ki...

en fazla emre belözoğlanı alırsınız ardaya da uzaklardan bakıp iç geçirirsiniz işte böyle.transferde umurunuzda olmayan ama aslında önemsmeniz gereken ilk şey karakter.ve biz rahatız siz de rahat olun.

Major dedi ki...

arda uzaktan bakıp iç geçiren bir fenerli olduğunu düşünmüyorum..

FIRAT dedi ki...

Bu işi meslek olarak yapan bir adamın taraftar gıbı takım tutması doğru-yanlış tartışılır...
Ama Ben Fenerbahçe'de hiçbir zaman oynamak istemiyorum diyen birini hala istemek tuhaf oluyor.
Aziz Yıldırım,parayı önüne koyunca herkesi ikna ederim mantığından çıkmayacak belli.Hayatta mutluluklar ona.
Adama sorarlar bir aydır para ile Poulsen'i getiremedin Fenerbahçe'ye.10 yaşından beri Galatasaray'da olan 22 yaşında takım kaptanı olan birini hangi para ile ikna edeceksin?
Mehmet Topuz konusunda Demirören'e ezik lafını yedirebilmek için yapılmıştır o transfer.
Ama artık bir kulüp başkanının kendilerini istemeyen kişilere para ile ikna ederim ben seni diye yaklaşması komik oluyor.
Avrupa'da Newcastle sonrası kariyeri biten Emre'yi 3.5 milyon euro gibi Avrupa ve Türkiye'de kimsenin vermeyeceği parayı vererek getirdikten sonra herkesi alırım diye düşünüyorsa bu rüyadan artık uyanması lazım.

dejavu dedi ki...

Forması için oynayan oyuncuların, bayrak adamların parayla ölçülebilecek bir ederi olmadığını anlamak zor olsa gerek birileri için.

Işıl'a bile bizden aldığının yaklasık 2.5 katını teklif ettikten sonra Arda'ya yapılan teklif ''normal.''

feetdeep dedi ki...

FIRAT KEŞKE SENİN ŞU YAZDIKALRINI AZİZ YILDIRIM'IN YÜZÜNE SÖYLEYEBİLECEK Bİ GAZETECİ OLSA ŞU ÜLKEDE.KENDİLERİNİ HERKESİ ALABİLECEKLERİNE İNANDIRIP, HAYAL KIRIKLIKLARINA UĞRAYA UĞRAYA ÖĞRENECEKLER SANIRIM HAYATTA HER İSTEDİKLERİNİN OLMAYACAĞINI.

Ozan dedi ki...

Kekelemesi çok güzel:)
aaee aea ad aed adnan