4 Temmuz 2009 Cumartesi

Burger Addict


Babuş son günlerde acayip Burger King'e sarmış durumdayım. Durumum kötü. Her dışarı çıkışımızda kesin Burger'da alıyorum soluğu, başka yeri reddediyor metabolizmam. Turkcell Kampanyası muhabbetine güzel bir kıyak yapmışlar. 2 tane Whooper Menü (Whooper hamburger, orta boy patates kızartması, orta boy kola) 14,95 TL. Tabii bizi orta boy kesmediğinden, menüyü 1,40 TL farkla King Size'a çeviriyoruz. 18 liraya yakın bir fiyata, 2 kişi hayvan gibi yiyip kalkıyoruz. Mis gibi de doyuruyor valla. Kolası bitmiyor, kalkıp yolda yürürken devam ediyoruz içmeye hatta.. Ne McDonald's, ne KFC, ne de Adanalı Fırat Usta.. Burger King'ın et lezzetini hiçbirine değişmem valla. King of Burger yani.

Tabii, filinta gibi vücudum yakında bir yağ kütlesine dönerse, o zaman hamburgeri azaltmayı düşünebilirim belki.

4 yorum:

windsurf dedi ki...

tartıya çıkana kadar bekle:D

vegetarian world dedi ki...

öncelikle "meat is murder". sonra da şunu seyret: http://video.google.com/videosearch?q=earthlings&emb=0&aq=0&oq=earthling#

umarım et yeme alışkanlığından kısa bir süre içinde ve isteyerek vazgeçersin. unutma ki o "yediğin" şeyler kısa bir süre önce senin gibi, nefes alıp veren bir canlıydılar. hem de aynı sınıftan. zaten vezgeçmeseniz de çevresel nedenler dolayısıyla et yeme sıklığı MECBUREN azalacak, azalacak ve sonunda BİR GÜN HERKES VEJETARYEN OLACAK.

Çağlar dedi ki...

Umarım.

ercü dedi ki...

vejetaryenlik neysede çağlar fırat ustayı nasıl es geçersin istemezsin yaa hani o bizim için bi idoldü :)