21 Temmuz 2008 Pazartesi

21.03.1980


Milan'ın bu seneki forma tanıtımlarında, Ronaldinho'nun yeni numarasının doğum yılı olan 80 olduğunu görüyoruz. Seedorf'a sahip olan 10 numarayı niye almadığı konusunda ise herhangi bir bilgi yok.

Nel corso della conferenza stampa di presentazione della nuova maglia, è stato annunciato il numero che porterà sulle spalle Ronaldinho: il brasiliano avrà la maglia rossonera numero 80, dall'anno della sua nascita. Dinho è nato infatti il 21 marzo 1980.

3 yorum:

Sheed dedi ki...

seedorf ilk günden beri 10 numarayı bırakmayacağını söylüyordu zaten, gilardino'nun gidişiyle 11'i alabilir diye bekliyordum ama 80 demiş..

seedorf'un konu hakkında ilk açıklmaması:

"When I was playing for Inter, I used to wear the number 10, and when I moved to AC Milan, I could not continue using it because it belonged to Rui Costa. When he left the club, I was able to wear my favourite number, so I think that this example should prevail this time as well."

"case closed" demişti bunun üzerine söylenene göre, cidden konu kapanmış, geri adım atmamış seedorf..

Sheed dedi ki...

her şey tamam da şimdi düşünüyorum semih erden'in boston'da 86 numarayı giyecek olması.. ronnie'nin de aynı düşünüşün bi sonucu olarak 80 numarayı giymesi.. bilmiyorum evlat, bilmiyorum.. ronaldinho'ya saygım azaldı lan..

üst üste mesaj yazmak yerine modify seçeneğini kullanmak isterdim çağlar, kusura bakma blog ortamları :)

Çağlar dedi ki...

Eheheh :)

Bilgilendirme için eyvallah.