23 Temmuz 2008 Çarşamba

Aziz Yıldırım


Kendisini hiç sevmem. Doğal olarak tabii. Fenerli'nin Polat'ı sevmemesi kadar doğal. Bu işin traş kısmı... Ama "yiğidi öldür hakkını yeme" olayının da her zaman arkasındayımdır. Aziz Başkan, Emre'nin basın toplatısına öyle bir giriş yapmış ki, belki sert ve alışık olmadık cümleler kurmuş ama kendisine hiç bu kadar katılmamıştım. Yıldırım'ın ağzından dökülenler...
"
Öncelikle siz basın mensuplarına bir kaç şey söylemek istiyorum. Biz kulüpler olarak kurumsallaştık. Siz de artık kurumsallaşın. Bir düzen getirin. Başkan seçin, kendinizi idare edin. Resim çekiyorsunuz karmaşa... Yarın haber alamazsınız, sadece intenet sitelerinden okursunuz. Davranışlarınızı düzeltin. Sizler de artık çağın gerektiği şeyleri yapın. Doğru haber yapın."

Ağzına sağlık.

1 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Aziz Yıldırım her ne kadar doğru noktalara temas etsede bunu bilinçli yapmaktan ziyade klasik basına fırça atma hevesini tatmin etmiş gibi. Kendisi her ne kadar klübünü iyi yöneten (özellikle klüpler biraz daha tek adam tarafından yönetilmeli diyorsanız çok iyi yönetende demeniz olası) bir başkan olsada görevinin ilk gününden beri medya ile olan anlaşmazlığının bir sonucu olarak bunları demiş olabilir.

Gerçi toplantyı izlemediğimden bunu derkenki pozisyonu bilmediğimden belki adı çıkmış kişiyie göre yorum yapma mantığı ilede olaya yaklaşıyor olabilirim.