21 Temmuz 2008 Pazartesi

Bahtsız bedevi


Tobias Linderoth'un yine sakatlandığı ve 3 hafta civarı sahalardan uzak olacağı söyleniyor. Resmi bir açıklama yok ancak, DHA başta olmak üzere neredeyse bütün haber kaynakları haberi doğruladı. Kariyeri boyunca doğru düzgün hiç sakatlık yaşamamış adam geldiğinden beri 2. ciddi sakatlığını yaşıyor. Büyük ihtimalle şampiyonluk ligi eleme maçına kadar hazır olamayacak.

Böylece hazırlık kampının en hazır adamı olan Barış'a ilk 11 yolu göründü. Hem de esas mevkiisinde oynayacak bu kez. Başarıyla da boşluğunu dolduracağına inanıyorum. Topal'la birlikte çift ön libero sisteminde gayet başarılı olur. Ben de Barış'ın forma şansı bulamayacağından endişe ediyordum, ancak takımdaki bu şansla daha çok oynayamaz denilen adam şans bulur gibi gözüküyor. Geçen sefer bahsettiğim derin kadronun önemini daha resmi maçların başlamasına haftalar kala bir kez daha kavramış olduk.

GS resmi sitesi son günlerde bu konularda pek bir durgun. Transfer yalanlama haberleri, bilgi haberleri falan hiç yok. Ne hikmetmiş anlarız inşallah...

* * *

Bahtsız bedevi - Vol. II
Bu arada bahtsız bedevi demişken şunu da iliştireyim; Fenerbahçe'nin de üzerinde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. Bugün de Mateja Mezman'ın babası beyin kanaması geçirmiş ve Kezman hemen ülkesine uçmuş. Geçmiş olsun.

Hiç yorum yok: