31 Temmuz 2008 Perşembe

Resmi kaleci


Morgan De Sanctis resmi olarak açıklandı GS tarafından. 1 yıl kiralık.

Daha önceki ilgili yazımda da bahsettiğim gibi, çok iyi kaleci olduğu açık. Zaten 31 yaşında, kendini kanıtlamış bir adam olmasının yanı sıra; İtalya gibi bir kaleci memleketinde kendini gösterip, geçen sene bütün sezon kenarda oturmasına rağmen Euro 2008 İtalya kadrosunda Buffon'un arkasında olmayı başarmış ise birşeyler var demektir...

İnşallah iyi bir sezon geçirir ve GS bonservisiyle birlikte alabilir kendisini. Çok iyi bir sezon geçirirse Sevilla bırakmak istemeyebilir ama kendisinde biter bir şekilde iş. Tabii kötü bir ihtimal olarak da, amacı burada kendini gösterip La Liga veya Serie A'ya tekrar kapağı atmak da olabilir.
.
  • De Sanctis > Sorensen > Itandje

1 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Yanlız De Sanctis bu sezon sonunda kontratı bitiyor. O bakımdan sezon sonunda bizde Sevilla'da başka herhangibir takımda kendisine asılabilir. Pek tabi Serie A'ya dönmeye çalışması en muhtemel opsiyon gibi.

Bana kalırsa uzun süre Udinese'de oynamış ve sonra Sevilla'ya 1. kaleci olarak gelmiş. Ama Palop'un beklenilmeyen patlaması ile geri plana atılmış. Son derece kaliteli bir kalecidir kendileri.