30 Temmuz 2008 Çarşamba

İpte yürüyor...


Roger Federer, geçen hafta Rogers Cup'ın ilk maçında elenmişti hatırlarsanız. Fedex, dün de yine ilk maçında yenilip, bu kez Financial Group Masters'tan elenmekten son anda kurtuldu. Federer'in ilk maçı, final maçı havasında geçti. Tie-breakler, maç sayısını çevirip ace'lerle falan aldığı sayılar... Tecrübesiyle bir şekilde aldı maçı. Ama Nadal'ın yaptıklarını gördükten sonra, bu sporda tecrübeden çoook daha fazlası gerekiyor, bunu biliyoruz.

Federer, 1. sıra gidecek korkusuyla mı böyle yapıyor, Nadal vakaları mı hala aklında, yoksa başarıya mı doydu ne oldu bilmiyorum ama kesinlikle gerçek Federer bu değil. Sanırım Nadal'ın zirveye kamp kuracağı gün, tahmin ettiğimizden daha yakın.

Bir Fedex hayranı olarak; inşallah 2009 Wimbledon'a kadar ilk sıradan düşmez de O'nun 1 numarada olduğu bir turnuva daha izleriz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çağlar zaten wimbledon biraz değişik bi uygulama kullanıyo.Geçmiş wimbledon'larda elde edilen başarılara göre sıralıyo.Eh geçmiş wimbledonlarda da fedexe yaklaşan olmadığı için sporu bırakmadığı sürece seneye wimbledon'da ilk sırada olacaktır sıralamada seribaşı olarak.

Çağlar dedi ki...

Evet öyle olduğunu unutmuşum pardon.

Ama yine de kafalarda 1 numara olmayacak. Mühim olan odur bence. 1 numara olarak girse de herkes Nadal'ın kazanacağını düşünecek. "Tenis iki kişiyle oynanan ve sonunda Federer'in kazandığı bir oyundur" cümlesi raflara kalkacak eheh :)