15 Temmuz 2008 Salı

Türk medyası, Güiza ve "Yenge" ilişkisi


Fenerbahçe Güiza'yı aldı, biz de bildirdik, hayırlı olsun dedik, bugün de İstanbul'a da geldi, imza atacak vs.. Yalnız Güiza Fener'e geldiğinden beri Türk basınının en azından Güiza kadar üzerinde durduğu başka bir isim de, Güiza'nın eşi Nuria Bermudez oldu. Bir sürü üstsüz veya daha farklı müstehcen resminlerini falan yayınladılar "yenge" başlığı altında.

Şimdi de canlı yayında soyunduğu bir görüntü var, o dolaşıyor ortalarda. Bir de 3-4 kadının çamur güreği yaptığı bir videoda yer almış, birçok internet sitesi onu da "Güiza'nın tangalı eşi seks güreşinde(!)" adı altında yayınlıyor.. Ben iki videoyu da Türk sitelerinden izledim. Yalnız buraya koymuyorum, sırf yazdığım düşünceyle ters düşmesin diye. Baştaki resmi de, itiraf ediyorum; dikkat çeksin diye koydum.

Zamanında aynı muameleyi Jardel'in karısı için de yapmışlardı.

Ne diyorduk.. Yani, bu ne tuhaf bir hevestir Türk medyası adına, anlamak hakikaten güç. Spor siteleri kendisi adına özel resim galerileri bile açmış. Allah'tan gazetelere video koyamıyorlar eheh. Yoksa Fotospor, Fanatik gibi gastelerin anasayfaları porno sitelere dönerdi alimallah.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yahu o değil de pek bir çirkinmiş. bir de güzel olsa medya nasıl şebeklikler yapacak demek

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.