19 Temmuz 2008 Cumartesi

Çalkalanıyo'


Beşiktaş'ta acayip şeyler dönüyor. İbrahimler'in tekme tokat kavgası, Gökhan Zan olayı ve en sonki genel kurul şokuyla birlikte üst üste olumsuzluklar ve kulüp içi ilişkilerini etkileyebilecek sorunlardan sonra şimdi de BJK TV ve yönetim ile ilgili tuhaf bir şok yaşanmış.

Beşiktaş Televizyonu'nun ödenmeyen leasing borçları nedeniyle, Demirören önceki yönetim yetkililerine bir ihbarname göndermiş. Çok muhattap olduğum türden haberler değildir bu tür şeyler aslında, ayrıntıları şuradan okuyabilirsiniz. Okuduğum, anladığım kadarıyla ciddi birşeye benziyor.

Beşiktaş'ta bazı birlik-beraberlik sorunları var gibi geliyor bana, şu çıkan haberlere bakınca. Tabii taraftarıı ilgilendiren kısım; -eğer varsa- bu sorunların takımlarına nasıl yansıyacağı.. Genelde bu tür yöneticiler futbolla çok daha fazla iç içe olduğundan, basketbol ve diğer branşlara çok fazla yansımayabilir ancak futbolda çok daha fazla hissedilir.

Bu tür sorunlar da mutlaka takımı etkiler. Ha bazen ters etki yapıp -hırs bazında- olumlu etkiler, bazense -daha yüksek ihtimal olarak- olumsuz etkiler. Bakalım sorunların devamı gelecek mi, gelecekse nasıl savuşturulmaya çalışılacak, gelmezse sezona kadar sorunlar kafalardan atılıp konsantrasyon sağlanabilecek mi...

Hiç yorum yok: