14 Temmuz 2008 Pazartesi

Fener'in yabancı planı


Fenerbahçe, Güiza'yı da altıktan sonra kadroda bulunan yabancı sayısı 9'a yükseldi. Yani 6+2'lik prosedürün üzerindeler şu an. Gazetelerde ise hergün yeni bir yabancı ön libero transferi yazılıp çiziliyor.. Yakında Gattuso falan geliyor denecek diye korkuyorum.

Eğer gerçekten yeni bir ön libero alınma planı var ise, Türk transfer rekortmeni Emre ne zaman oynayacak bu takımda? Bu adamın kanat oynayabildiğine de henüz şahit olmadık sonuçta. Öte yandan, demek ki yönetim hem Maldonado, hem Appiah'ı göndermenin yolunu bulmuş olmalı. Çünkü şu an takımdan 2 yabancı birden gitmeden, yabancı transfer mümkün değil. Tabii Betis'e giden Marco'nun Türk oluşu hakikaten zorladı bu konuda Fenerbahçe'yi. Ayrıca Deivid'in de bu sezonun en azından yarısı için hiç sahada olamayacağı kesin.
(Ha Deivid'in yarı sezon tribünde olacağı göz önüne alınıp, 15-20 maç için kumar oynanacaksa bilemem tabii.)


Bu arada Fener taraftarı kızmasın ama Aurelio ile ilgili biraz kedi-ciğer ilişkisi var ortada. Aurelio gibi bir adamın gitmesine "her yere yetişiyordu iyi bir defansif orta sahaydı ama, ileri çıkmada, topu oyuna sokmada kötüydü, Emre bu işi daha iyi yapabilir, Aurelio'nun gitmesi takıma artı oldu." diyen Fener taraftarları var. Evet var. Neyse.. Yahu zaten bu adam onları da yapabiliyor olsa Fener'de oynuyor olmazdı bu zamana kadar. Adı da Mehmet Aurelio değil, Andrea Pirlo olurdu zaten.

Yalnız tarih nankörlüğü affetmez.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

evet bi fenerli olarak antuda görünce şok oldum. türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi ön liberolardan biri sonuçta aurelio.

onoore dedi ki...

emre 2002 dünya kupasında gayette sol açık oynamıştır biladerim

Çağlar dedi ki...

Pardon doğru unutmuşum. O konuda haklısın.

Yalnız yine de başarılı olduğu bilinen bir mevki değil sol kanat Sonuçta Emre süratinden ve mücadeleciliğinden çok şey kaybetti.