5 Temmuz 2008 Cumartesi

Free Kick'in Babaları


Dünya üzerindeki tek uluslararası serbest vuruş yarışması olan Free Kick Masters, TSİ bu Pazar günü (C.tesi'yi Pazar'a bağlayan gece) saat 03:00'te yapılacak ve NTV Spor tamamını canlı yayınlayacak. Kaçar mı? Tabii ki kaçmaz.

Görsel olarak çok keyifli olacağı kesin. 90'a çakılan, 90'dan çıkarılan, kaleciyi hareketsiz bırakacak bolca top izleyeceğiz ve bir futbol hastası için bundan daha özel bir organizasyon az bulunur heralde.

Katılımcılar içinde pek çok ün yapmamış oyuncu bulunsa da Juninho, Ronaldinho, Del Piero gibi gözümüzün pasını silme ihtimalleri çok kuvvetli olan oyuncular da bulunuyor. Frikikçiler arasında taze GS'lı Harry Kewell'ın ve kaleciler arasında da ex-GS'lı Mondragon'un yer alacak olması ise ilginç bir detay.

Vuracaklar:
Ronaldinho, Gaucho, Rafael Marquez, Alessandro Del Piero, Lionel Messi, Fernando Torres, Jared Borgetti, Robert Pires, Dwayne De Rosario, Subait Khater Fayel, Sun Xiang Sun, JiJavier Portillo, Eddie Lewis, Harry Kewell, Dmitri Loskov, Brad Davis, Segundo Castillo, Jozy Altidore, Juninho Pernambucano, Luis Fabiano, Martin Palermo, Shen Si Sulley, Muntari, Julio Baptista

Tutacaklar:
Kasey Keller, Vojislav Dragovic, Francesco Toldo, David James, Faryd Ali Mondragon

http://www.freekickmastersusa.com

Not: En son 2004'te yapılan organizasyonu Uğur Yıldırım kazanmıştı. Zinedine Zidane da yarışmıştı.

Hiç yorum yok: