4 Temmuz 2008 Cuma

House of Wax (2005)


Paris Hilton
ve Elisha Cuthbert'in aynı filmde oyması aslında ilgimi cezbeden şeydi. Bu konuda bir özür borçluyum. Malesef bazen sinema sektörüne ve sanatına çok büyük saygısızlık ederim. Hormonlarla ilgili bir durum bu, kusura bakmayın. Eğer Paris, Elisha, Carmen Electra türü insanoğulları(!) oynuyorsa, filmin kötü veya iyi olup olmamasına aldırmadan indirir izlerim. I Want Candy, The Hottie and the Nottie, Pledge This gibi... Ama yapım bu, yapacak birşey yok.

Mumya Evi gibi kötü bir isme sahip, sıradan bu korku filmini de indirip izleme sebebim hem Hilton hem Cuthbert'in aynı filmde oynuyor olmasıydı. Uzun zamanlardır izleyecektim ama yeni aklıma geldi.

Film hakkında çok birşey söylemeyeceğim. Vasat ama çok kötü olmayan, izlenebilir sıradan bir korku filmi işte. Korku sinemasını amatörce sevenler ve benim kötü zihniyetimi paylaşanlar sıkılmadan izleyebilir. Diğerleri de izleyebilir tabii ama bunun gibi 50 film bulabilirsiniz.

Bu arada "izleme amacıma yönelik olarak" filmde Elisha Cuthbert biraz daha hanım hanımcık davranmış olsa da, Paris'in güzel birkaç karesi var eheh.. Bazıları; 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Hiç yorum yok: