22 Ağustos 2008 Cuma

Galatasaray Kalesi


Cimbom'un kaleci sorunundan birkaç kez bahsettim, herkes bahsetti. Aykut eksik dedik, olmuyor dedik. De Santcis alındı, çok iyi oldu dedik falan...

Aykut bazen İngiliz, bazen Arap atı gibi. Hiçbir zaman güven vermiyor. Ne defanstaki arkadaşları güvenlice hareket edebiliyor, ne de seyirci maçı izlerken rahat olabiliyor. Her yan topta yürekler ağızda. Çıkması gereken toplara çıkmıyor, çıktığında da pozisyonunu kaybediyor. Kötü kaleci değil ama Galatasaray'ın kalecisi de değil. Çok beyefendi bir oyuncu ve büyük Galatasaraylı olduğunu biliyorum. Ama yetersiz be hocam. De Santcis hala oynatılmaya başlanmadı.

Osman Tanburacı'nın dediği gibi; "Aykut, Terim döneminden beri GS'da. Hagi, Kalli, Gerets, Skibbe de geçti üzerinden. Ve hepsi de 'kaleci lazım' dedi. Hepsi de yanılıyor olamaz ya.. Ayrıca 5 senedir yedek kaleci ve bir türlü kaleyi eline geçiremedi." Tanburacı'nın bu sözlerinin altına imzamı atarım. Herif bir türlü o güveni veremedi bize. Sadece Orkun'dan daha sakin, bence daha iyi değil.

De Santcis artık kaleye geçsin Denizli maçından itibaren. Lütfen!

Hiç yorum yok: