29 Ağustos 2008 Cuma

UEFA serüveni


Kuralar çekildi. Galatasaray'a çıkan AC Bellinzona için ne yazılır bilemiyorum. Deplasmanda 3-0, Samiyen'de 4-0'dan başka skor kurtarmaz. İlk maç 18 Eylül'de olduğu için o zamana kadar herşeyiyle hazır olacak Galatasaray artık. Mazaret de olamaz. İlk maçın da deplasmanda olması avantaj. Geçen seneki grup rezilliği yaşanmaz umarım.

Aynı şekilde Beşiktaş'ın rakibi Metalist Kharkiv için de diyecek birşey yok. GS için söylediklerimin aynısı geçerli. İnşallah bir kaza yaşamazlar. Yalnız Kayseri'nin işi zor, PSG çıktı. Sanırım eleyemeyecekler. Hayırlısı..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Beşiktaş ın rakibi metalist, gs nin rakibine nazaran daha güçlü bir takım. Beşiktaş Siroki maçlarındaki performansına aldanmamalı bence. Metalist Kharkiv takımı şu anda ukrayna liginde üçüncü sırada ve dinamo kiev i deplasmanda yenip, shakhtar ile de berabere kalmışlar..Özellikle de kendi sahalarında iyi oynuyorlar. Galatasaray, umarım bir sürpriz daha yaşatmaz, yaşatmamalı zaten. Kayseri ise takım hüviyetinde olmayan Psg yi geçebilir zor da olsa....