22 Ağustos 2008 Cuma

Let the game begin!


Ohh be başlıyor.. Vallahi çok özledik. Yeni sezonda transferler yapıldı, 3 büyükler de (özellikle GS ve FB) belki de tarihlerinin en iddialı kadrolarıyla giriyorlar sezona. Sivas zaten geçen seneden tecrübeli, Kayseri çok iyi kadro kurmuş vs.. Bunun dışında Vestel, Denizli gibi büyüklere puan kaybettirme hobisi olan takımlar da çoğalacaktır. Ayrıca derbiler daha belirleyici olacak bence. Çok zevkli olacak, çook.

Yarınki (Cumartesi) Galatasaray-Denizli maçıyla başlıyor... Hadi bakalım.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Trabzon'u unutmuşsun başkan. :) Her ne kadar artık futbola eskisi kadar ilgim olmasa da(Lakers'ın birkaç senedir cimbomun önünde olmasındandır muhtemelen, eheh), lig olmayınca bir şeyler eksik gibi geliyor. :)

Let the game begin!

Adsız dedi ki...

Evet o değil de, Arjantin'in ABD'yi zorladığını kabul edersin sanırım. İlk yarının sonunda fark altı'ydı (Anthony haksız yere faul verildi ve dokuz oldu). Hele hele ikinci periyotta tamamen Arjantin üstünlüğü vardı. ABD sadece üçlük atmaya çalıştı.

İknci yarıda da Ginobili ve Nocioni olmamasına rağmen iyi direndiler. Ginobili dediğin adam takımın en önemlisi sonuçta. Buna rağmen 20 sayı farkla bitti maç. Evet çok fark yine ama zorladığını kabul etmek yanlış olmaz sanırım.

Çağlar dedi ki...

@isimsiz,
Neyin inadı bu? Eheh iş dolayısıyla maçı anca 3. periyotta açabildim ve fark 20'nin üzerindeydi. İlk yarı ne olursa olsun, 3. periyotta 20 üzerinde olan farkta, Arjantin nasıl zorlamış oluyor?