13 Ağustos 2008 Çarşamba

Sefam olsun!


Burada da onlarca kez eleştirdiğim ve Fotospor, Fotogol'den bir farkı kalmamış olan Fanatik Gazetesi, GS kulübünden darbeyi yemiş.

Yalnız olay sadece GS ile alakalı değil. Yani yalan haber yapılır, zaten özellikle Fanatik-Fotogol-Fotospor üçlüsünün işi bu. Ama sezonun ilk resmi ve önemli maçına 1 gün kala yapılan bu haber ne maksatlı olabilir?

Galatasaray Kulübü; Cüneyt Karakaya imzalı götten uydurma "Lincoln Wolfsburg'ta" haberini resmi sitede çok sert bir dille yalanladıktan sonra, Florya Tesisleri'ni de Fanatik Gazetesi'ne tamamen kapattığını açıklamış. Fanatik, Karakaya'ya nasıl bir yaptırım uygular, ya da uygular mı bilemem ama Fanatik büyük darbe yemiş demektir. En çok ekmek yediği iki kapı olan Samandıra ve Florya'dan biri kapandı. Artık Fanatik'in hiçbir yetkilisinin herhangi bir GS üyesiyle röportaj yapması, takımla seyahat etmesi, görüntü alması mümkün değil. Gerçi onlar zaten haberlerini genelde kaynaklardan değil, başka yerlerinden yazıyorlardı ama artık Florya'da adamları olmayacağı için, GS ile ilgili haberlerine iltimat edilmeyecektir artık.

Bu durumda bana tek birşey dilemek kalır; Keşke Fenerbahçe, Beşiktaş da böyle birşey yapsa.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi olmuş şerefsizlere.