26 Ağustos 2008 Salı

Milan Baros


Baros imzayı attı. Beğenmeyen var, ne olacağı belli değil diyen var.. Yahu beklentiler ne kadar çok yükselmiş, nedir bunun kaynağı? Geçen sene 2. UEFA kupasını mı aldı Cimbom? Baros da, tıpkı Kewell ve Meira gibi büyük bir transfer başarısıdır.

Cimbom sonuçta Fernando Torres'i alacak değildi. Elbet biraz riskli adam alacak. Tamam son zamanda formsuz ama, zaten çok formda olsa Türkiye'de ne işi var? İsmi var çünkü sonuçta. Biraz formda olsa Milan Sheva yerine O'nu kapardı GS'dan önce. Ama alınan adam Milan Baros yahu. Sadece 27 yaşında ve bütün dünyanın tanıdığı bir forvet, 3 yıllığına bonservisiyle alınmış durumda. Liverpool görmüş adam, Lyon'un sahip olduğu adam..

"Türk futboluna hayırlı olsun" diyorum. Türk futbolunun ne kadar hedef büyüttüğünün göstergesi. Gelen, gelmesi gündemde olan isimlere bakın; Güiza, Senna, Xabi Alonso, Kewell, Baros... Hey yavrum hey.

11 yorum:

Kaan Mert dedi ki...

Bir Fenerbahçeli olmama rağmen alkışlanacak bir transfer gerçekten.Baros boş bir oyuncu değil burun kıvırmalar yersiz. Ben inanıyorum ki başarılı da olacak Türkiye'de.

Hakikaten lig bu sene daha bi güzel olacak.Transferler yıldızlar vs gerçekten çok heyecanlı olacak lig.

Adsız dedi ki...

yanlızca isim olarak iyi transfer. lincoln'den, kewell'dan çok farkı yok istikrar konusunda.

Adsız dedi ki...

ben gslıyım. evet özellikle 27 yaşında olması ve 3 yıllığına alınması büyük başarı ama form durumu hala soru işareti malesef.

Çağlar dedi ki...

@if you insist,
"Hala" derken?

Enes dedi ki...

Kesinlikle nokta transfer. Bu şartlarda alınabilecek en iyi adam.. Kanımca Morientes ten 4-5 kat daha mantıklı ve yerinde bir kazanım Galatasaray için..

Hayırlı olsun.

corc dedi ki...

2 yıl öncesinin kezman transferine benzetiyorum bir yerde.. kezman'da düşüşte olan biri olarak gelmişti baros'ta benzer durumda geldi..

sonu benzeyecek mi? göreceğiz

torres dedi ki...

baros transferi bu senenin en iyi transferlerinde ilk üçü zorlar . galatasaray önemli bir hamle yapmıştır , tebrik ediyorum .

kulübüm olsa , guiza 'ya 14 milyon euro bonservis bodeli vereceğime yarısını lyon 'a verip , oyuncuya da guiza 'nın yarı parasını verip takımıma katardım . galatasaray 'da öyle yaptı , hayırlı olsun .

Adsız dedi ki...

yalnız isimler hep gs ve fb den.beşiktaş çıtayı pek büyütemedi sanki bir türlü.

Kaan Mert dedi ki...

Olay şampiyonlar ligi. Baros Güiza Kewell gibi isimler önce takımın avrupa'da nerede olduğuna bakar. Şampiyonlar ligi bir prestij.O yüzden asıl isimler Fb ve Gs'de gibi. Ancak Beşiktaş'ında transfer ettiği isimler boş değil iyi kadroları var onlarında.

Adsız dedi ki...

bende bir beşiktaşlıyım ama galatasaray ilk kez bir transfer sezonunda fenerbahçe'yi bariz şekilde yendi. fenerbahçe iyi bir ön libero alsa bile bu değişmez çünkü artık senna, xabi alonso gibi bir adam alamayacak nasıl olsa. onlardan daha alt seviye biri olacak. beşiktaş'ı hiçö sormauın ttabi :D:D

psikolojibu dedi ki...

Yannız tek forvet oynarsak Baros'un sonuda Kezman gibi olabilir..Şu Lincoln sevdası bitsin artık..İyi bir Ümit ile Baros mükemmel ikili olur kanımca..