13 Eylül 2008 Cumartesi

3. Hafta: Fenerbahçe & Galatasaray


İki takım da puan kaybetti, iki takımın da taraftarı mutsuz. İki takımın bugünkü maçları arasında açık bir fark var tabii. Fenerbahçe, yenildi ama gerideyken dahi rakibine üstünlük kuramadı. Bariz üstünlüğü ele geçiremedi. Hacettepe'nin gol yemeyeceği belliydi yani. Berabere kalan Galatasaray ise 2. yarıda, yapabileceği herşeyi yaptı. Antalya kalesini ablukaya aldı. Ama olmadı.

Yine de kaybedilen puan kayıpları dışında oyun olarak hala aceleye gerek olmadığını düşünüyorum. İki takımı da izledim. İki takım arasında bir karşılaştırma yapmak gerekirse, GS daha iyi, daha takım görüntüsünde şimdilik ama ikisi de çok daha iyi olacak. Galatasaray'da Linderoth, Barış, Sabri gibi sakatlıklar çok açık veriyor. Fenerbahçe'de de savunmanın gençlere emanet edilmesi eli mahkum bazı açıklar verdi.

3 yorum:

Basket Europe dedi ki...

Yarınki Trabzon - Beşiktaş maçında da puan kaybeden takım ya da takımlar olacak. G.Saray ve F.Bahçe'nin ülk 3 haftada sadece 8 puan aldığı yani 10 uan kaybettiği bir lig başlangıcı var mı acaba?

Adsız dedi ki...

yaa ben bişey sorucam fener tümer die bi adam aldı daha fener formasıyla göremedik bi insan geldiği an sakatlanırmı boşunamı alındı bu adam ben galatasaraylı olarak bundan çok rahatsız oluyorum çünkü tümer oynarsa işimiz daha kolaylaşır

Major dedi ki...

birkac duzeltme yapmak lazım tumerin 3.sezonu bu. adama bok atmak yerine bir yüzüncü yıla bakın lütfen. kaç tane macı aldı, taraftar alexi yuhalarken tümer cıkıp aslanlar gibi oynadı, geçen sezonun 2.yarısında da yunanistana gitti, bu sezon sakatlıklardan kurtulursa iyide oynayacaktır.

fenerbahce 3 haftada sadece 3 puan alabildi. ama daha ligin basidir son yıllarda hep boyle bir sezon olmusmuydu diye muhabbet donmeye basladi. normalde fener hep boyle baslardi, sonradan acilirdi, gs icinde tam tersi diyebiliriz...