10 Eylül 2008 Çarşamba

Boxer Dergisi ve röportaj fiyaskosu


Boxer bu ayki sayısında ince bir sıçışa imza atmış. Hatta genelleme yaparsak, aslında birkaç sıçış var ortada. Anlatmaya çalışacağım...

- Haberin başında röportajı sanki kendileri yapmış gibi tam olarak şu ifade kullanılmış; "Fransa'nın dinamosuyla kupa sonrasını ve Bundesliga'yı konuştuk." (Tamam dedim olabilir. Birçok ünlüyle röportaj yapıyorlar çünkü. Ribery'i de bir yerde yakalayıp konuşmuş olabilirler diye düşündüm ilk başta.)

- Sonra da röportaja geçilmiş ve röportajda da Ribery'e şöyle bir soru sorulmuş: "Bayern bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yok. UEFA kupası için umutlu musun?"(Efendim?? Bundesliga Şampiyonu, Şampiyonlar Ligi'nde yok mu? Pardon ama o geçen seneydi.) Ribery de "hem Bundesliga, hem UEFA'yı alacağımıza inanıyoruz" falan demiş.

Diyeceğim şudur... Belki ki bu röportaj geçen sezon başında birileri tarafından yapılmış, bunların da bir yerlerden ellerine geçmiş ve futbol köşesine yer doldursun diye koymuşlar. Röportajın geçen sezon yapıldığı Şampiyonlar Ligi-UEFA Kupası tezatından belli zaten. E ne diye geçen gün yapılmış gibi "konuştuk" diyorsunuz?

Diğer bir tezat da şöyle... Bir Türk kurumu veya kişisi Franck Ribery ile röportaj yapacak ve Galatasaray'la ilgili tek bir soru sormayacak ha? Hophophop, götüyle gülerler adama.. Yarım sayfalık röportajda Galatasaray'ın G'si bile geçmiyor.

Aşalım artık bunları be abi.. Gözünüzü seveyim.

Not: Bu arada tarayıcım olmadığı için sayfayı telefonla çektim, tabii dandik oldu. Ama resmin büyük halini açıp, kırmızı içine aldığım yeri yukarıda yazdığım 2. alıntıyla birlikte okursanız anlayabilirsiniz. Bu kapasiteyi görüyorum sizde.

2 yorum:

Kaan Mert dedi ki...

Faka basmışlar :D

Adsız dedi ki...

heheheh çağlar ne adamsın oğlum :)