24 Eylül 2008 Çarşamba

Kıskanıyorum #1

Yeni bir seriye başlayayım dedim... Malum sporla ilgileniyoruz, sporcuların çoğunun da kimlerle evli olduğunu, kimlerle çıktıklarını biliyoruz. Haksızlık olarak düşündüğümüz, çirkin sporcu-güzel sevgili eşleşmelerini koyacağız bu seriye. Başlayalım bakalım.



Adriana Lima - Marko Jaric

6 yorum:

pclion dedi ki...

Damardan girmişsin :)

Spicoli dedi ki...

Jaric in típi gayet düzgün de, Adriana biraz fazla degil mi?

Zaten Adriananin ayarinda kac erkek var ki dünyada?

psikolojibu dedi ki...

abi sadece çirkin sporcu güzel sevgili olmasa daha iyi olmaz mı?Spor yapanlar sadece erkek değil sonuçta..Güzel sporcu-Çirkin sevgili de olabilir sonuçta :)

Adsız dedi ki...

azını burnunu kırarım bu jaric in.dünyada bunu hakedicek insan yok adaletsizlik bu.

Adsız dedi ki...

@ mentos;

Farketmez ya, ikisi de sporcu olmasa dahi olur, gelen talebe göre değiştiririz formatı, önemli değil.

@ spicoli;

Açıkçası, bana kalırsa da Jaric o kadar çirkin bir herif değil. Ama denildiği gibi; Adriana olunca mevzubahis, insan farklı şeyler bekliyor. Hele de rüyalarınıza giren bayansa... Bir de Jaric'in müthiş bir saflığı vardır. Gerek maça girerken formasını ters giymesi, gerekse yanında dünyanın en gösterişli kadınlarından biri varken mal mal bakması falan, yakıştıramıyorum yani.

PIERREMANU dedi ki...

Jaric ortalamanın çok üstünde bir tip (etrafa bakmamız yeterli bence, erkek milleti olarak çirkinimiz fazlasıyla bol), karizma sağlam, para gani, Adriana'yı tavlayamaması için hiçbir neden yok. Kim bilir belki Adriana Jaric'i tavlamıştır.