8 Eylül 2008 Pazartesi

Sen neymişsin be Murray?


Nadal, Murray'e müthiş bir maç sonunda kaybederek finale çıkamadı. Bizim de ikinci bir Federer-Nadal finali hayalimiz suya düşmüş oldu.

Murray nasıl bir adammış böyle ya? Herifi izlemişliğim bile yoktu doğru düzgün. Hani favori taraf yenildiğinde hep denir ya "o mu çok kötüydü yoksa rakip mi çok iyiydi?" diye. İşte çok kolayca cevaplanacak bir soru. Nadal, kötü Nadal falan değildi. Ama Murray acayip. Federer'in işi finalde kolay olmayacak.

5 yorum:

Sheed dedi ki...

ben daha serena ablanın poposunun domine ettiği yazının yorum ekranında yazdım ama sana..

ilk izleyenlerden biri değilim belki ama 2006'da wimbledon'da roddick'i yendiği maçtan beri takip ediyorum.. şu kadarını söylüyorum: hiç şansın yok fedex, nıhahaha.... evet bir şampiyonun yüreğini hafife alıyorum ;)

Çağlar dedi ki...

Dostum "bir şampiyonun yüreğini asl..."

Aaa almışsın bile. Fedex gümbür gümbür baba, şansı yok Murray'in. Eheheh.

Sheed dedi ki...

o zaman iddia istiyorum, ufak çapta bi şey..

fedex kazanırsa, ki kendisinden nefret ederim, bana bi avatarını yapıyorsun, forumda 1 ay boyunca onu kullanıyorum.. murray kazanırsa tam tersi, ama avatar yine senin eserin.. aslında avatarı ben yapsam (tüm teknoloji özürlülüğümle) daha büyük bi ceza olurdu ama, hadi acıdım sana =P

ahmet çakar da bizim liseden, havasından mıdır suyundan mıdır artık..

rudy t'nin sözü umrumda bile olmaz.. şampiyonmuş, yürekmiş.. zaten "tomjanovich büyük hocaysa, lakers'ı şampiyon yapsın"dı.. aaa içimdeki ahmet :)

Çağlar dedi ki...

Kabul.

Sheed dedi ki...

tebrik ettim hadi.. tünelin ucu görünmüyor zira..

daha önce de dediğim gibi: kazanacağım iddiaya girmem ;)