25 Eylül 2008 Perşembe

Şükürler Ola


Bynum'un iyileştiğine dair haberler çıkıyor son 2 haftadır... Kendisi de dizinin sağlık durumu için '%100' kelimesini kullanmıştı. Yine de insan inanamıyor kuru laflara. (bkz. 2+1)

Bugün ise Bynum'un iyileştiğinin kanıtı vardır ortada. Zira Lakers antremanın kendine gelen Alley-oop pasına kalkarken bir patavatsız ayaklarını yerden kesercesine faul yapmış, sert bir şekilde düşmüş Bynum yere, dizinin üstüne düşmesi de iyice kötüleştiriyor pozisyonu. Ama Bynum, sakatlanmadan önceki gibi, bir saniye geçmeden kalkmış ayağa, suratında bir ağrı-sızı ifadesi dahi olmadan. Maçtan sonraki röportajda da çok sağlıklı olduğunu, herşeyin bittiğini ve artık basketbola konsantre olmak istediğini filan söylemiş.

Ne diyelim, şükürler olsun. Tam tamına 200 gün önce iyileşmesi gereken bir oyuncuydu, verilen tarih bunu gerektiriyordu ama gelinen durum bu işte. Sene sonunda altın kupayı göremediysek, yegane sebeplerinden biridir şu. O yanlış operasyonu yapan doktoru bir bulsam zaten, üzerine yürüyeceğim 'Are you big doctor ulan' nidalarıyla...

Gereksiz bir dipnot: Ne uğursuz bir fotoğrafmış şu da he; resimde gözüken Bynum dışındaki 3 şahıs(Javaris Crittenton, Kwame Brown, Ronny Turiaf) takımda artık yoklar, Bynum da ancak şimdi dönebiliyor parkelere.

Hiç yorum yok: