14 Eylül 2008 Pazar

Ümit Karan & Ayhan Akman


Dün iyice fikrim pekişti... Bitmiş ikisi de. Çapları küçülmüş resmen.

Ayhan 5 metre ileri pas atmaktan aciz. Ümit kaleye vurmaktan... Ayhan boyundan büyük işleri yapmaya çalışıp sıçıyor. Ümit köşe vuruşunda hakemle muhabbete girip gol atmayı unutuyor... Dün ikisi de takımına zarar verdi.

Topal'ın da form durumu yerlerde olduğundan Ayhan'ın yerine oynaması çok şeyi değiştirmiyor şimdilik. Barış da yok ortalarda. Linderoth dönse de kurtulsa GS taraftarı bu işkenceden. Baros ise bugünden itibaren kaptı formayı.

4 yorum:

psikolojibu dedi ki...

abi Ümit yaz kampında falan iyiydi..Toparlar kendini ama Ayhan konusunda haklısın..

Adsız dedi ki...

sorun ümitte ayhanda değilde skibbede bence.gerets te gereksiz işler yapmaya çalışırdı ama şu kadro tam onun iş yapacağı kadroydu.saidou lu altanlı kadroyla 83 puan toplayan bünye bu kadroyla daha fazlasını toplardı.

Adsız dedi ki...

noktasına virgülüne kadar katılıyorum. ikisinden de cacık olmaz bu sene. yaser'e bile daha çok güveniyorum ümit'ten. ayhan ise iyice antipati toplamaya başladı.

Adsız dedi ki...

bence ümit yaz kampı dahil sıçıştaydı.hazırlık maçlarında o kadar pozisyon harcadıki özellikle boş kale.oyüzden kamp konusuna katılamıcam.yaser ümitten daha iyidi bence kamp boyunca...